{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Deze nette SEMI BUNGALOW is voorzien van een SLAAPKAMER en BADKAMER op de BEGANE GROND.

De uit 'veldbrand' gebouwde SEMI BUNGALOW is zeer centraal gelegen op 1 minuut van de autosnelweg A76 richting Aken en of Eindhoven. Treinstation is op ca. 4 minuten loopafstand gelegen.

U betreedt de woning via de entree, met toegang tot meterkast, toilet, slaapkamer, garderobe, badkamer en woonkamer met open keuken.
De woonkamer van ca 32 m2 geniet door de vrijstaande ligging van dit object van veel lichtinval en is tuingericht naar twee zijdes.
De keukenopstelling is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een vaatwasser, 4 pits fornuis, design afzuigkap, inbouwkoelkast en combi oven.
De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche (1 bij 1 meter), design radiator en dubbel wastafelmeubel.
De slaapkamer heeft een oppervlakte van ca. 12 m met aan de overzijde van de hal nog een ruime garderobe kast.
De op het zuid oosten gesitueerde tuin welke te betreden is vanuit de keuken is goed onderhouden en onderhoudsvriendelijk aangelegd.

In het souterrain bevind zich een ruime berging, werkkamer, wasruimte en ruime wellness ruimte met sauna, whirlpool, massage douche waar eventueel nog een derde slaapkamer gesitueerd kan worden.

De eerste verdieping is middels vaste trap bereikbaar. Op deze verdieping is een grootte dakkapel gesitueerd. Hier treft u 1 (slaap)kamer en een grote bergzolder aan.

Naast de woning is nog een carport gesitueerd.

Bijzonderheden:
- Woonkamer voorzien van airco unit
- Wellness ruimte in het souterrain
- grotendeels voorzien van rolluiken
- souterrain door steile oprit niet geschikt voor het stallen van een auto

Ook voor ouderen en voor mensen die minder goed ter been zijn is dit een uitstekende woning!

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Koper is uitgenodigd de opgegeven oppervlakte(s) van het gekochte op juistheid te controleren.

Disclaimer:
Deze presentatie is zo zorgvuldig mogelijk opgesteld, wijzigingen zijn voorbehouden, aangegeven maten zijn bij benadering. Aan deze presentatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Schriftelijkheidsvereiste:
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend.

Koopakte:
De koopakte wordt opgesteld conform het model van de NVM.

Ontbinding:
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijv. financieringsvoorbehoud) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

Waarborgsom:
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Onderzoeksplicht van de koper:
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}