{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Rustig gelegen in het buurtschap Nagelbeek (Schinnen), vrijstaand geschakelde boerenwoning welke in de jaren '90 volledig is gerenoveerd. Deze goed onderhouden woning is verrassend ruim! Zo beschikt de woning over o.a. 3 ruime slaapkamers, een zolderverdieping met mogelijkheid om extra slaapkamers te realiseren, ruim souterrain en een dubbele garage. Aan de achterzijde is de woning tegen het groen gelegen. Een woning uitermate geschikt voor de zonliefhebber, de tuin ligt op het zuiden.

Door de ruimte en potentie die deze woning te bieden heeft is de woning een bezichtiging meer dan waard. Een afspraak voor een bezichtiging kunt u maken via ons kantoor in Voerendaal (045 - 30 30 600), wij laten de woning graag aan u zien!

Algemeen:
Bouwjaar: 1997 (renovatiejaar)
Inhoud: ca. 500 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 157 m²
Perceeloppervlakte: 340 m²
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen:
Elektriciteit: moderne en nieuwe meterkast met voldoende groepen, krachtstroom en dag- nachtmeter
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: aanwezig
Kozijnen: hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en overwegend rolluiken
Isolatie: dak-, vloer- en spouwmuurisolatie

Installaties:
Centrale verwarming: c.v.-ketel HR merk Nefit (2007, eigendom)
Warm water voorziening: via combiketel (80 L boiler en keukenboiler)

Indeling:

Souterrain:
De woning is grotendeels onderkelderd (in totaal 60 m²), welke is verdeeld in diverse ruimten (5,45 x 2,18 m, 6,40 m x 2,82 m en 5,97 x 3,79 m). Met een hoogte van 2,50 m zijn de ruimten zeer functioneel.

Begane grond:
Achter de poort aan de straatzijde ligt de entree van de woning. Het poortgebouw (12,40 x 3,75 m) is geheel overdekt en goed te gebruiken als parkeerplaats. De ruimte is af te sluiten waardoor er extra opslagruimte ontstaat.

Entree/hal, v.v. marmerenvloer, met meterkast en geheel betegelde toiletruimte met fonteintje. Vanuit de hal is zowel de keuken als ook de woonkamer toegankelijk.
De ruime en lichte woonkamer is v.v. tegelvloer en optimaal tuincontact. De open keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en ingericht met een aanbouwkeuken in hoekopstelling v.v. apparatuur te weten; gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast.

1e verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 25 m², 18 m² en 15 m² groot. De masterbedroom is v.v. vaste wastafel en heeft toegang tot een balkon aan de achterzijde.

De geheel betegelde betegelde badkamer (2,95 x 2,92 m) is ingericht met een ligbad, douche, dubbele vaste wastafel, bidet en toilet.

2e verdieping:
Middels vaste trap te bereiken zolderetage welke thans als bergruimte in gebruik is. Deze ruimte leent zich uitermate goed voor het realiseren van twee extra slaapkamers. Er is een separate ruimte op zolder waar de aansluitingen zijn gesitueerd voor wasapparatuur alsmede waar de c.v.-ketel staat opgesteld.

Tuin:
Zonnige en geheel omsloten achtertuin, onderhoudsvriendelijk aangelegd en met optimale privacy. Vanuit de tuin is de dubbele garage c.q. werkplaats toegankelijk van in totaal 45 m². In de garage is een toiletruimte aanwezig.

Ligging:
De woning is gelegen in het buurtschap Nagelbeek behorende bij Schinnen. Door een gunstige ligging ten opzichte van de autosnelwegen zijn steden als Sittard, Heerlen, Aken, Maastricht en Luik snel bereikbaar.

Kadastrale gegevens:
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Schinnen, sectie D, nummer 3948, ter grootte van 340 m².

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Voerendaal, bereikbaar op telefoonnummer: 045-30 30 600.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}