{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Kloosterlaan 9 a Schinveld

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Verkocht

Omschrijving


UITSTEKENDE STARTERSWONING, GOEDKOPER DAN HUREN!

VERRASSEND RUIME "TWEEKAPPER" MET AANBOUW, BIJKEUKEN, 3 SLAAPKAMERS, BADKAMER, RUIME GARAGE OPRIT VOOR 2 AUTO'S, DIEPE ZIJTUIN MET TERRAS VOORZIEN VAN OVERKAPPING, GELEGEN NABIJ DE DORPSKERN VAN SCHINVELD EN ALLE FACILITEITEN IN DE OMGEVING


INDELING:

KELDER: Voorraad-/provisiekelder.

BEGANE GROND: Hal/Entree, trappenhuis, meterkast met 4-groepsinstallatie / 1x aardlekschakelaar / "slimme meter" .

Royale moderne L-woonkamer met veel lichtinval voorzien van laminaat-vloerafwerking m et toegang tot de kelder.

Ruime aanbouw waar geplaatst de keukenopstelling met apparatuur, te weten: 4-pits gasfornuis / RVS afzuigkap / elektrische oven / vaatwasmachine / wasbak / grote separate koelkast (ter overname). Loopdeur naar zij-tuin met terrasoverkapping.

Achtergelegen aanbouw met bijkeuken met toegang tot terras, waar geplaatst de witgoedaansluitingen voor wasmachine en droger, alsmede de Nefit CV-Combiketel (bouwjaar 2015/eigendom). Geheel betegeld gastentoilet met fonteintje en badkamer voorzien van ligbad / inloopdouche en vaste wastafel.

Verzorgde ruime beklinkerde zij-/achtertuin met diverse terrassen en veel privacy, overkapping en voor- en achteringang. Aan het eind van het perceel gesitueerde garage met oprit voor 2 auto's.

VERDIEPING: Overloop. Aan de achterzijde gelegen een tweetal slaapkamers waarvan de rechter in gebruik is als kleedkamer.

Aan de linker voorzijde gelegen hoofdslaapkamer. Rechtsvoor gesitueerde betegelde waskamer waar geplaatst een tweede toilet en vaste wastafel.

Gehele verdiepingsvloer is voorzien van een dorpelloos gelegde laminaatvloer.

ZOLDER: Bergzolder toegankelijk via een vlizotrap.


DEZE WONING KENT EEN VERZORGD AFWERKINGSNIVEAU. GROTENDEELS DUBBELE BEGLAZING IN VEELAL KUNSTSTOF KOZIJNEN EN NAGENOEG RONDOM VOORZIEN VAN ROLLUIKEN. CV-COMBIKETEL NEFIT (BOUWJAAR 2015/EIGENDOM). PAND IS OP ONDERDELEN GEDATEERD EN DIENT AANGEPAST TE WORDEN AAN DE EISEN VAN HET HUIDIG WOONCOMFORT. RUIME ZIJ-/ACHTERTUIN MET TERRAS, OVERKAPPING EN VEEL PRIVACY. GARAGE EN OPRIT MET PLEK VOOR 2 AUTO'S.

HET GEHEEL IS GELEGEN NABIJ DE DORPSKERN VAN SCHINVELD. ALLE VOORZIENINGEN IN DE DIRECTE OMGEVING O.A. WINKELS / BASISSCHOOL / BIBLIOTHEEK / SPEELTUIN / CAFETARIA / IJSSALON. WANDELGEBIED DE SCHINVELDSE BOSSEN EN HET ZWEEFVLIEGVELD ZIJN OP LOOPAFSTAND BEREIKBAAR. GOEDE ONTSLUITING VIA UITVALSWEGEN EN RUIME PARKEERFACILITEITEN IN DIRECTE OMGEVING.Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen. Dit geldt eveneens voor een eventuele financieringsregeling ten aanzien van de zonnepanelen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}