{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Dokter Poelsstraat 26 Schinveld

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Goed onderhouden en knusse tussenwoning met aanbouw, een diepe omsloten tuin (via achterom bereikbaar) en een grote hobby garage/werkplaats met een ruime zolderberging aan de achterzijde. Deze tussenwoning telt 3 slaapkamers. Belangrijke voorzieningen zoals scholen, winkels en recreatievoorzieningen liggen in de directe nabijheid. De nieuwe ringweg naar de A2 is binnen enkele autominuten bereikbaar. Prima starterswoning en zeer geschikt auto hobbyisten!!

Souterrain:
Provisiekelder (ca. 6 m²).

Begane grond:
Onderhoudsvrije voortuin. Entree/hal met meterkast, toiletruimte en opgang naar verdieping. Doorzon woonkamer (ca. 6.34 x 3.95m) met siergrindvloer en een doorloop naar de open keuken (ca.2.40 x 3.10m) met een licht-eiken keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur; 4 pits gaskookplaat, onderbouw afzuigkap, elektrische oven, vaatwasser en koelkast.
Vanuit de keuken is de tuinkamer/serre (ca. 17 m²) bereikbaar met een tegelvloer en een schuifpui naar het terras en de tuin. Achter de tuinkamer is de betegelde badkamer (ca 3.20 x 2.10m) met ligbad, wastafel, badkamermeubel. Hier zijn eveneens de aansluitingen voor de cv-ketel (merk: Agpo HR combi, eigendom) en de aansluitingen voor de wasapparatuur.
De circa 35 meter diepe tuin is gelegen op het noord-oosten, echter door de diepte va deze tuin is er altijd een zonnig plekje te vinden. Achter de badkamer is er nog een stenen stal/tuinberging (ca. 21 m²). Aan het einde de tuin bevindt zich een vrijstaande garage (ca. 8.57 x 4.48 m) met een twee garagepoorten van 3.00 x 3.00 meter, eentje naar de tuin gericht om doorgang te geven naar de tuin en een naar een weg aan de achterzijde. Boven de garage is nog een bergzolder (ca. 25 m², nokhoogte 2.70 m), bereikbaar via een trap. De garage beschikt verder nog over diverse stroomaansluitingen, werkverlichting en een smeerput. Deze plek is ideaal het plaatsen van twee auto's, camper of hobby garage.
Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot een separate toiletruimte en drie slaapkamers, respectievelijk:
Slaapkamer 1: ca. 12.7 m²
Slaapkamer 2: ca. 39.1 m²
Slaapkamer 3: ca. 5.7 m²

Tweede verdieping:
Bergzolder (stahoogte ca. 1.65m) bereikbaar via een luik.

Bijzonderheden:
- Instapklare tussenwoning met aanbouw en super garage;
- Gehele woonhuis is voorzien van rolluiken en een zonnescherm aan de voorzijde.
- Meterkast en bedrading zijn vernieuwd;
- De HR cv-ketel uit 1995 is eigendom;
- Houten kozijnen met dubbele beglazing;
- De woning wordt, naast de cv, verwarmd met een moderne pelletkachel met afstandsbediening (overneembaar);
- Aanvaarding in overleg;

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze, indien de verkoper en koper dit overeenkomen, binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheidsvereiste).
Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Uw makelaar Norbert Schmidt nodigt u graag uit voor een bezichtiging.

Blijf op de hoogte van onze nieuwe woningen en volg ons op Facebook & Instagram!
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}