Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Pastoor Brounsstraat 42 Schinveld

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

OmschrijvingOP RUSTIGE LOCATIE GELEGEN RUIM VRIJSTAAND SFEERVOL WOONHUIS MET 3 SLAAPKAMERS, KEUKEN, BADKAMER, ROYALE TUINKAMER, NAASTGELEGEN DIEPE GARAGE, PARKEERGELEGENHEID OP EIGEN OPRIT VOOR MEERDERE AUTO'S, ALLE VOORZIENINGEN OP LOOPAFSTAND EN IN DE DIRECTE NABIJHEID VAN DE SCHINVELDSE BOSSEN


INDELING:

SOUTERRAIN:
Woning is grotendeels onderkelderd. Bestaande uit 3 ruimtes voor berging en opslag met onder andere een provisie-/voorraadkelder, kluskelder en een stookruimte waar de geplaatst de CV-Combiketel (Remeha Quinta/Eigendom).

BEGANE GROND:
Entree met ontvangsthal en trappenhuis naar de verdieping. Meterkast voorzien van 7 groepsinstallatie / 2x aardlekschakelaar en "slimme meter". Toiletruimte waar geplaatst een staand closet met fonteintje en verwarming. Tevens is er vanuit de hal toegang tot het souterrain en de keuken.

Aan de voorzijde bevindt zich de sfeervolle woonkamer voorzien van een parketvloer. Veel lichtinval via de grote raampartijen, waar de salon en eetkamer gesitueerd zijn, opslaande tuideuren bieden doorgang naar de royale tuinkamer

De naastgelegen gesloten keukenruimte is uitgerust met apparatuur, te weten: 4 pits-gasfornuis / afzuigkap / koelkast / wasbak en elektrische oven. Van hieruit is er een doorgang naar de hal/entree en toegang tot de achtergelegen tuinkamer.

Geheel omsloten achtertuin met zijingang en groot terras , deze biedt de nodige privacy. De naastgelegen garage heeft veel opbergmogelijkheid of er is plaats aan 2 auto's en is voorzien van een handmatige kantelpoort.

VERDIEPING:
Overloop met aan de linker achterzijde gesitueerde slaapkamer waar een dakraam voor lichtinval zorgt.

Aan de rechter achterzijde ligt de tweede slaapkamer met muurkast

De hoofdslaapkamer vindt men aan de rechter voorzijde op de verdieping.

Aan de linker voorzijde bevindt zich de badkamer voorzien van wastafel / douchecabine en handdoekradiator.

ZOLDER:
Vliering met bergruimte onder de kapconstructie, toegankelijk via de slaapkamer aan de linker achterzijde.


PAND VERKEERT IN EEN VERZORGDE STAAT VAN ONDERHOUD. GEHELE WONING VOORZIEN VAN DUBBELE BEGLAZING IN KUNSTSTOF KOZIJNEN MET RONDOM ROLLUIKEN. REMEHA QUINTA CV-COMBIKETEL EIGENDOM. RUIME GARAGE IN HET SOUTARRAIN. ONDERHOUDEN TUIN MET TERRAS EN ROYALE TUINKAMER. 3 PARKEERPLAATSEN OP EIGEN OPRIT. DEZE WONING DIENT OP ONDERDELEN AANGEPAST TE WORDEN AAN DE EISEN VAN HET HUIDIG WOONCOMFORT.

HET GEHEEL IS GELEGEN NABIJ DE DORPSKERN VAN SCHINVELD. ALLE VOORZIENINGEN IN DE DIRECTE OMGEVING O.A. WINKELS / BREDESCHOOL / BIBLIOTHEEK / SPEELTUIN / VOETBALVERENIGING / TENNISBANEN / CAFETARIA / IJSSALON. WANDELGEBIED DE SCHINVELDSE BOSSEN EN HET ZWEEFVLIEGVELD ZIJN OP EEN STEENWORP AFSTAND BEREIKBAAR.

GOEDE ONTSLUITING VIA UITVALSWEGEN.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen. Dit geldt eveneens voor een eventuele financieringsregeling ten aanzien van de zonnepanelen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: