{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Ter Hallen 5 b Schinveld

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Beschikbaar

Omschrijving

GEZIEN DE VELE BELANGSTELLING PLANNEN WE OP DIT MOMENT GEEN BEZICHTIGINGEN MEER IN VOOR DEZE WONING!

U KUNT UW INTERESSE AAN ONS KENBAAR MAKEN DOOR EEN E-MAIL TE STUREN MET UW GEGEVENS, DAN PLAATSEN WE U OP ONZE RESERVELIJST.

Aan de rand van de dorpskern van Schinveld bieden wij deze unieke woning genaamd 'Gambrinus' aan. De woning is gebouwd onder moderne architectuur en biedt optimaal wooncomfort. De woning beschikt o.a. over een royale woonkamer, 2 slaapkamers en een moderne woonkeuken.

Deze woning kenmerkt zich door een hoog afwerkingsniveau met luxe uitstraling en een bijzondere architectuur.

Geschiedenis:
Deze voormalige carréboerderij met stoombierbrouwerij is in 2008-2010 gerenoveerd, gerestaureerd én vernieuwd en is zo behouden gebleven voor de gemeenschap. Ter Hallen 5 is een locatie met een rijk verleden vol tradities en historie en is beeldbepalend voor het dorpsgezicht in de kom van Schinveld.

In de carréboerderij zijn 3 karakteristieke en luxe woningen gerealiseerd. Elke woning heeft zijn eigen naam, uitstraling, interieur en stijl. De namen van de drie woningen in Ter Hallen vinden hun oorsprong in het verleden van deze locatie. Daardoor blijven zij verankerd met de geschiedenis van 'd'r Bruujer' en met die van Schinveld.
Woonhuis 'Ter Hallen' bevindt zich aan de voorzijde van de straat en is in zijn geheel gerestaureerd. Woonhuis 'd'r Bruujer' is geheel opnieuw gebouwd. Woonhuis 'Gambrinus' bevindt zich tot slot in het voormalige stallencomplex. Hier spreken de oude eiken spanten nog steeds de taal van de historische boerderij en haar vroegere bewoners.

De monumentale voorgevel van Ter Hallen 5 heeft in de loop van 3 eeuwen verschillende wijzigingen ondergaan. In het reliëf boven de voordeur is Gambrinus afgebeeld, de legendarische bierkoning en hertog van Vlaanderen en Brabant.

Algemeen:
Bouwjaar: 2010
Inhoud: 897 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: 226 m²
Perceeloppervlakte: 515 m²
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen:
Elektriciteit: voldoende groepen aanwezig
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: aanwezig
Kozijnen: bamboe kozijnen
Isolatie: gevel-, vloer-, dakisolatie en isolerende beglazing

Installaties:
Centrale verwarming: c.v.-ketel Nefit Excellent HR (eigendom, uit 2010)
Warm water voorziening: middels combiketel

Indeling:
Door de grote poort aan de voorzijde op de authentieke gezamenlijke binnenplaats van dit bijzonder wooncomplex. Van hieruit betreedt men de entree van de woningen en fietsenstalling met containerberging.

• Begane grond
Entree/hal met garderobe, meterkast, toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Vanuit de entree/hal is de bergruimte en technische ruimte met c.v.-installatie en witgoedaansluitingen toegankelijk.

Royale woonkamer met authentieke houten spanten, veel lichtinval en optimaal tuincontact. De woonkamer is afgewerkt met een tegelvloer voorzien van vloerverwarming.

De ruime woonkeuken (eveneens met vloerverwarming) is voorzien van een nieuwe moderne aanbouwkeuken met kookeiland. De keuken is van alle gemakken voorzien, o.a. 4-pits keramische kookplaat, magnetron, combioven en koelkast met vriesvak. Ook vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar.

• 1e verdieping
Via een bijzonder mooie trapopgang is de overloop toegankelijk. De vide biedt zicht op de woonkamer en de entreepartij. Er bevinden zich twee ruime slaapkamers met houten vloeren. De badkamer is deels betegeld en voorzien van ligbad, inloopdouche, wastafel met meubel en separate toiletruimte met zwevend toilet.

Bijgebouwen:
Op het achterterrein van het complex bevinden zich garages. Links naast het pand is de gezamenlijke inrit en toegang tot de garages met de beide bezoekersparkeerplaatsen. De garage van huisnummer 5b grenst aan de achterom en is via een eigen pad bereikbaar vanuit de tuin. De garage is extra groot en biedt naast de auto nog extra ruimte vooropslag. Deze ruimte is ook separaat via een loopdeur bereikbaar.

Tuin:
Geheel omsloten, privacyvolle achtertuin gelegen op het Zuidwesten. De tuin is voorzien van een terras, gazon en heeft een achterom ingang.

Ligging:
Rustige ligging aan de dorpsrand van Schinveld. Schinveld is nog een écht Limburgs dorp met een vriendelijke, hechte gemeenschap. Het oorspronkelijke karakter van het oude landbouwdorp is goed bewaard gebleven, toch is het wonen in Schinveld van deze tijd. Landelijk maar levendig, goed bereikbaar en met een hoog voorzieningenniveau. Kinderopvang, een basisschool en speelvoorzieningen, sport en ontspanning, goede medische zorg en de belangrijkste winkels zijn binnen handbereik.

Door de nieuwe Parkstad Buitenring is de bereikbaarheid zeer goed te noemen.

Tevens kan de natuurliefhebber hier zijn hart ophalen, o.a. in de Schinvelse bossen en De Roode Beek.

Kadastrale gegevens:
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Schinveld, sectie A, nummer 6440, 6441, 6434 (mandelig) en 6435 (mandelig) ter grootte van 515 m².

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Voerendaal, bereikbaar op telefoonnummer: 045-30 30 600.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Woonboerderij
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}