Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Nieuwwijkstraat 33 Schinveld

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving


AAN DE RAND VAN DE SCHINVELDSE BOSSEN EN TEVERENER HEIDE GELEGEN KEURIG VERZORGDE TWEE-ONDER-EEN-KAP-WONING MET BIJKEUKEN, DRIE SLAAPKAMERS, BERGING, INPANDIG BEREIKBARE GARAGE EN OPRIT VOOR MEERDERE VOERTUIGEN. GESITUEERD IN EEN GELIEFDE EN KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING MET CENTRUMVOORZIENINGEN EN EEN BASISSCHOOL IN DE DIRECTE NABIJHEID. GOEDE AANSLUITING OP UITVALSWEGEN NAAR MAASTRICHT, AKEN EN EINDHOVEN


INDELING:

BEGANE GROND:
Entree/hal voorzien van een tegelvloer. Trappenhuis naar de eerste verdieping. Meterkast met 9 groepsinstallatie / 2x aardlekschakelaar en slimme meter. Verdiepte trapkast voor provisie en opslag. Geheel betegeld gastentoilet met zwevend wandcloset en fonteintje. Doorgang naar de keuken.

Gesloten keukenruimte voorzien van inbouwkeuken voorzien van apparatuur, te weten: 4 pits gasfornuis / elektrische oven / afzuigkap / wasbak en koelkast. Groot zijraam zorgt voor voldoende daglichttoetreding op het werkblad.

Achtergelegen bijkeuken/serre biedt extra werkblad- en opslagruimte, tevens zijn hier de aansluitingen voor wasmachine en droger te vinden. Inpandige doorgang naar de garage.

Lichte, royale doorzon woonkamer voorzien van een laminaatvloer en sfeervolle schouw met haardpartij, met aan de voorzijde gesitueerde zitkamer. Aan de achterzijde gelegen eetkamer met dubbel openslaande tuindeuren welke toegang bieden tot de achtertuin.

Geheel omsloten achtertuin met terras en borders. Toegang tot de berging/garage, welke is voorzien van water-/elektra aansluiting en handmatig bediende kantelpoort met loopdeur. Naast het woonhuis gelegen oprit biedt plek aan meerdere voertuigen.

VERDIEPING:
Ruime overloop, welke toegang biedt tot de slaapvertrekken en badkamer.

Aan de linker voorzijde gelegen hoofdslaapkamer. De tweede slaapkamer bevindt zich linksachter.

De deels betegelde badkamer treft men aan de rechter voorzijde en is voorzien van een ligbad, tweede toilet en wastafel in een badkamermeubel.

Rechtsachter ligt de derde slaapkamer.

ZOLDER:
De zolderruimte is toegankelijk middels een vlizotrap en biedt veel opbergruimte, waar geplaatst de Nefit CV-Combiketel (Eigendom/Bouwjaar 2017).


BIJZONDERHEDEN:
- NETJES VERZORGD EN GOED ONDERHOUDEN
- MOGELIJKHEDEN TOT WONEN EN WERKEN AAN HUIS
- BIJKEUKEN/SERRE MET WITGOEDAANSLUITINGEN EN INPANDIGE DOORGANG NAAR DE GARAGE
- DEELS HOUTEN/DEELS KUNSTSTOF KOZIJNEN MET GROTENDEELS DUBBELE BEGLAZING
- DRIE RUIME SLAAPKAMERS
- BADKAMER MET LIGBAD EN TWEEDE TOILET
- GEHEEL OMSLOTEN ONDERHOUDSVRIENDELIJKE ACHTERTUIN
- GARAGE/BERGING VOORZIEN VAN WATER-, ELEKTRA AANSLUITINGEN EN KANTELPOORT
- ROYALE OPRIT MET PLAATS VOOR MEERDERE VOERTUIGEN
- CENTRUMVOORZIENINGEN EN EEN BASISSCHOOL IN DE DIRECTE NABIJHEID
- AAN DE RAND VAN HET WANDELGEBIED VAN DE SCHINVELDSE BOSSEN EN TEVERENER HEIDE


DEZE WONING MAAKT EEN VERZORGDE INDRUK. DEELS VOORZIEN VAN HOUTEN, DEELS KUNSTSTOF KOZIJNEN MET GROTENDEELS DUBBELE BEGLAZING. NEFIT CV-COMBIKETEL (EIGENDOM / BOUWJAAR 2017). GEHEEL OMSLOTEN ACHTERTUIN MET TERRAS, BORDERS EN VEEL PRIVACY. BERGING EN GARAGE MET VOORGELEGEN OPRIT VOOR MEERDERE VOERTUIGEN.

GELEGEN IN EEN GELIEFDE EN KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING EN CENTRALE LOCATIE. GOEDE ONTSLUITING MIDDELS UITVALSWEGEN EN AANSLUITING OP DE RECENT GEREALISEERDE PARKSTADRING MET DIRECTE VERBINDINGEN NAAR MAASTRICHT, AKEN EN EINDHOVEN!


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben ondertekend (schriftelijkheidsvereiste).

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Indien cv-ketel en/of warmwatervoorziening en/of zonnepanelen een huurinstallatie is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte informatie
kunnen geen rechten worden ontleend.

Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt