{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Rolduckerweg 38 Simpelveld

Omschrijving

Souterrain
Kelder is onderverdeeld in twee ruimtes met een totale oppervlakte van 13 m2, met een hoogte van 1,87 meter. Beide ruimtes zijn droog.

Begane grond
Ruime entree / hal (8 m²) met toegang naar de woonkamer, toilet, kelder, meterkast, tuin en trap naar de eerste verdieping. De royale woonkamer (34 m²), met openslaande tuindeuren, is voorzien van een open haard. Vanuit de woonkamer is de gesloten keuken bereikbaar. De keuken (12 m2) met eenvoudige keukenopstelling en CV (Nefit HR, combi, 2016, huur). Via de keuken heeft u toegang tot de badkamer en de achtertuin. De badkamer (4,7 m2) is voorzien van een vaste wastafel en zitbad. Vanuit de berging (8,8 m2) met witgoedaansluiting verkrijgt men ook toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping
Overloop met toegang naar drie ruime slaapkamers en bordestrap naar de tweede verdieping. Slaapkamer I (17 m²) is gelegen aan de achterzijde van de woning. Slaapkamer II (9,3 m2) en slaapkamer III (9,6 m2) zijn beide gelegen aan de voorzijde van de woning.

Tweede verdieping
Via vaste trap bereikbare zolderverdieping (25 m2) is nu in gebruik als opslagruimte. Deze verdieping is geschikt voor het realiseren van een slaapkamer.

Tuin
De diepe achtertuin is gelegen op het Zuiden. De tuin is voorzien van een terras, overkapping, gazon en beplanting grenst aan het groen.

Ligging
De verbindingswegen richting Heerlen, Maastricht en Aken zijn bereikbaar binnen een paar minuten. Verder is de woning gelegen op loop/fietsafstand van het centrum van Simpelveld alwaar volop (winkel)voorzieningen aanwezig zijn. Tevens heeft Simpelveld goede busverbindingen richting o.a. Heerlen, Kerkrade en Gulpen.

Relevante cijfers en informatie
Bouwjaar 1938
Perceeloppervlakte bedraagt 375 m2
De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbel glas
De cv-ketel is gehuurd van Hesi, koper wordt geacht het huurcontract over te nemen.
Diverse authentieke elementen zijn in de woning behouden gebleven
De woning is enigszins gedateerd en dient gemoderniseerd te worden.

+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}