Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Zaunbrechersstraat 2 Simpelveld

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

In het Hulsveld gelegen goed onderhouden 2-onder-1-kap woning met 4 slaapkamers en een royale tuinkamer.
De woning is gelegen nabij alle benodigde voorzieningen zoals, winkels, basisschool en diverse uitvalswegen.


INDELING

Begane grond:
De entree biedt toegang tot de meterkast, trapopgang en half betegelde toilet. Vanuit de entree is toegang tot woonkamer en keuken. De keuken in rechte opstelling, met veel lichtinval is voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, grote koelkast, vaatwasser, oven en een magnetron. Door de grote raampartij aan de voorzijde geniet de woonkamer van veel lichtinval, de woonkamer is voorzien van laminaat. Vanuit de keuken is er toegang tot de mooie tuinkamer die tevens ook toegang biedt tot de garage met kantelpoort, waar zich de aansluiting voor het witgoed bevindt. De verwarmde tuinkamer is voorzien van een koepel (te openen), openslaande deuren voorzien van een hor met toegang tot de tuin.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. Welke toegankelijk zijn vanaf de overloop. De drie slaapkamers zijn voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en (deels elektrische) rolluiken. De half betegelde badkamer is voorzien van een douchebak, toilet en een enkele wasbak.

Tweede verdieping:
De overloop op de eerste verdieping biedt doormiddel van een vaste trap toegang tot de ruime zolder met veel opbergmogelijkheid, in de bergruimte bevind zich de cv ketel (eigendom). De zolder is voorzien van een airco en Velux dakvenster (v.v. rolgordijn en hor).

Tuin:
De tuin, gelegen op het zuiden, is voorzien van een stenen terras, dit maakt de tuin heel erg onderhoudsvriendelijk. De tuin loopt af naar benden, hier bevind zich nog 60m2 aan tuin, waarbij de mogelijkheid bestaat deze volledig bij de tuin te betrekken.

Kenmerken:
- zolder v.v. Airco
- Tuin op het zuiden
- 4 slaapkamers
- Royale oprit
- Geïsoleerde zolder
- Cv ketel is eigendom
- Groten deels v.v. kunststof kozijnen met dubbele beglazingTer bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt