Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Heerdstraat 32 Sint Joost

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving

Net buiten de dorpskern van Sint Joost staat deze prachtig gerenoveerde vrijstaande woonboerderij met karakteristieken hout-elementen te koop! Door de verschillende ruimtes en mogelijkheden is deze woning geschikt voor alle doelgroepen. Heb je interesse? Lees dan gauw verder!

Bij binnenkomst in de woning kom je uit in de hal. Hier bevindt zich de garderobe en de meterkast. Verder in de woning kom je uit in de ruime en lichte woonkamer. Deze is voorzien van een trap naar de eerste verdieping en een (hout)kachel. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de luxe houten leefkeuken met verschillende inbouwapparatuur, een ruim kookeiland en openslaande tuindeuren naar de patio binnenplaats. In de volgende ruimte bevindt zich de speel-/werkkamer met toegang tot het zwevend toilet met fonteintje, een tweede vaste trap naar de eerste verdieping en een bijkeuken met witgoedaansluiting, een watervoorziening, de technische installatie en extra opbergruimte. De loopdeur geeft toegang tot de volledige privacy biedende parkachtige achtertuin. Er is naast een overdekt terras ook een mogelijkheid voor een tweede terras. En naast meer van voldoende gras, zijn er ook groene borders aanwezig en is er een extra ruimte voor de kleinere boerderijdieren.

Buiten het woongedeelte beschikt dit pand ook over een berging/garage en 2 zeer ruime schuren/werkplaatsen. Alle ruimtes zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken en kunnen geheel naar eigen wens ingericht worden.

Via de vaste trap in de woonkamer is de overloop/vide op de eerste verdieping bereikbaar. Vanuit de overloop heb je toegang tot 2 slaapvertrekken. Een slaapvertrek aan de voorzijde van de woning, welke is voorzien van muurkasten en de master bedroom, welke beschikt over een eigen inloopkast. Daarnaast is op de eerste verdieping een luxe badkamer aanwezig met inloopdouche, een ligbad, een dubbele wastafel en een tweede zwevend toilet.

Via de vaste trap in de speel-/werkkamer bereik je een tweede overloop met fraaie taatsdeur. Deze geeft toegang tot een overloop met mogelijkheid derde toilet te plaatsen (thans opbergruimte) en nog af te werken tweede master bedroom.

Kortom, een hele fijne woning en van alle gemakken voorzien!
Ben jij enthousiast na het zien van deze foto’s? Neem dan snel contact met op met ons kantoor en plan een afspraak. Onze makelaar gaat graag met jou dit mooie pand bezichtigen.

Indeling
Begane grond:
Entree/hal – meterkast – garderobe – woonkamer – leefkeuken – speel/-werkkamer – toilet – bijkeuken – schuur/werkplaats – schuur – berging/garage.

Eerste verdieping:
Overloop – twee slaapvertrekken – badkamer – tweede overloop – derde slaapvertrek – optie plaatsing derde toilet en opbergzolder (ideaal af te werken vierde master bedroom).

Tuin:
Patio binnenplaats – overdekt terras – tweede terras – graszoden – borders – ruimte voor kleinere boerderijdieren.

Bijzonderheden:
- In de gehele woning zijn de houtelementen van de oude boerderij zichtbaar;
- De woning beschikt over 18 zonnepanelen;
- De Nefit HR cv-installatie is eigendom;
- Aan de voorzijde van de woning is parkeergelegenheid;
- De badkamer beschikt ook over mechanische afzuiging;
- De begane grond is voorzien van tegelvloer met vloerverwarming;
- Definitief energielabel B, registratienummer 144715156, geldig tot 11-07-2032;
- Alle maten, plattegronden zijn indicatief, waaraan verder geen rechten ontleend kunnen worden;
- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”);
- De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (financiering) is in de regel 6 weken na het sluiten van mondelinge overeenkomst;
- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;
- Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt