Onder bod
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Vouerweg 56 Sittard

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Onder bod

Omschrijving

Wegens de grote belangstelling voor deze woning is het helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen. Indien u een plekje op de reservelijst wenst, kunt u dit per mail aangeven.

Een karakteristieke tussenwoning gebouwd omstreeks 1930, gelegen op korte afstand van het gezellige centrum van Sittard, scholen en het openbaar vervoer. De woning is goed onderhouden en beschikt o.a. over geheel kunststof kozijnen met dubbelglas (HR+++ ), moderne elektrische installatie, HR combiketel uit 2014 (eigendom), boeiboorden voor– en achterzijde vernieuwd in 2020 en de bitumineuze dakbedekking is vernieuwd in 2015. Het perceel is 185 m2 groot met een mooi aangelegde, zonnige tuin op het zuiden. Bij de woning hoort een berging van 2.91 x 2.65. Het perceel is achterom bereikbaar en heeft de mogelijkheid om aan de achterzijde een garage te realiseren.
De inhoud van de woning bedraagt 398 m3 en de woonoppervlakte 83 m2.

Indeling
Souterrain: provisiekelder 3.98 x 1.85 .
Begane grond: overdekte entree; ruime hal met meterkast, tegelvloer en mooie trappartij; woonkamer 7.50 x 3.70/3.32 met parketvloer en schouw met sierhaard; gesloten keuken 3.08 x 2.58 met nette aanbouwkeuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en oven; portaal met tegelvloer, buitendeur en aansluiting wasapparatuur; standplaats cv-ketel; moderne badkamer 2.48 x 0.80 met inloopdouche, wastafel en toilet.
Eerste verdieping: ruime overloop; drie slaapkamers 4.06 x 2.80; 3.32 x 2.94; 3.03 x 1.81.
Tweede verdieping: bereikbaar middels vaste trap; grote, hoge bergzolder met mogelijkheid realiseren van een extra slaapkamer.

OPMERKING IVM CORONA CRISIS, VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID EN OM VERSPREIDING TE VOORKOMEN.
U wordt verzocht met niet meer dan 2 personen de woning te bezichtigen (meer dan 2 peronen worden niet toegelaten)
Verder vragen wij u niets aan te raken, geen deurklinken, geen kranen, geen lichtschakelaars e.d.) Makelaar is de enige die deurklinken aanraakt. Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, maak dan geen afspraak of annuleer deze.
Houdt tijdens de bezichtiging voldoende afstand. Is de ruimte te klein om samen te zijn met 1,5 meter onderlinge afstand? Wacht dan even buiten de ruimte. Wij houden ons aan deze regels, wij verwachten dat ook van elke kijker.

Belangrijke informatie voor de koper.
Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: