{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Na een succesvolle verkoop van Engelenhof fase 1 nú in verkoop fase 2: ruime stadswoningen met tuin pal in het levendige historische stadscentrum van Sittard.

Welkom in Engelenhof - Thuis in hartje Sittard.
Waar vind je dat: een ruime stadswoning met eigen tuin, op zo’n locatie? Pal in het levendige historische stadscentrum vol prachtige monumentale panden, sfeervolle winkelstraten, leuke restaurants, gezellige terrasjes en culturele hotspots zoals het filmhuis en theater. De binnenstad van Sittard is zelfs zo bijzonder dat het een beschermd stadsgezicht is. Engelenhof ligt op het terrein van het voormalige Sirkel Theater, tussen de levendige Putstraat en de stadswal bij Fort Sanderbout. In totaal 28 stadswoningen en 5 appartementen vormen hier een uniek woongebied, waar eigentijds wooncomfort perfect samengaat met de eeuwenoude omgeving. De appartementen zullen in een volgende fase in verkoop komen.

Een historische omgeving met eigentijds wooncomfort.
Engelenhof ligt in een deel van de binnenstad dat oorspronkelijk stamt uit de dertiende eeuw. De architectuur hoort daar perfect in thuis, met het gebruik van duurzame materialen, traditionele kleuren en zorgvuldige detaillering. De woningen en appartementengebouwen zijn allemaal voorzien van schuine daken. Precies zoals dat hier al eeuwenlang de gewoonte is. Ook de oude moutschuur in het midden van het gebied en de opgangen naar de stadswallen passen perfect in het plan.

En de woningen? Die zijn dan weer helemaal van deze tijd. Comfortabel, duurzaam, hoogwaardig geïsoleerd en vol licht
en ruimte. Met verschillende type woningen maken we je het bovendien gemakkelijk om te kiezen voor een huis dat precies bij jou past.

Jouw eigen plek tussen stad en wal.
Engelenhof is kleinschalig van opzet. Korte straatjes met daartussen verscholen enkele pleintjes en het gemeentelijk monument de moutschuur uit de achttiende eeuw. De drie entrees van de wijk Engelenhof zijn gelegen aan de Putstraat, de Pullestraat en Fort Sanderbout.

Engelenhof 27
Gelegen tegen de stadswal is dit bouwblok letterlijk verbonden met de historie van de stad. De indeling van de woningen is gericht op een optimaal gebruik van licht en ruimte en biedt veel tuincontact. Vanuit de riante leefruimte loop je door de openslaande deuren je tuin in aan de rand van Engelenhof. Op de eerste en tweede verdieping liggen behalve de master bedroom nog twee slaapkamers en de comfortabele badkamer met inloopdouche en tweede toilet. Via de vaste trap kom je op de open zolder, waar naast de technische installaties ruimte is voor een eventuele werk- of hobbyruimte. De twee hoekwoningen bieden extra veel contact met buiten via de vele ramen aan de zijkant van de woning.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}