{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Op een prachtige locatie in het groene gedeelte van villawijk de Kollenberg en toch op loopafstand van het centrum en een schitterende natuur- en wandelgebied gelegen, volledig ondekelderde en fraai afgewerkte, riante (ca. 1642 m³) vrijstaande bungalow op een ruim perceel (1800 m²).

Deze levensloop bestendige villa beschikt o.a. over een riante woonkamer, 4 slaapkamers, leefkeuken en is volledig onderkelderd met een riante inpandige garage, fitness, bijkeuken, sauna en een werkelijk schitterend inpandig zwembad.

INDELING

Souterrain:
Middels RVS-trap, via centrale entree te bereiken; (pand is volledig onderkelderd.)
Hal/overloop
Zeer ruime en mooi afgewerkte, dubbele garage voorzien van een linoleumvloer, verwarming, elektra, koud en warm water en een dubbele elektrische sectionaalpoort.
Provisieruimte/kluskelder (verwarmd) voorzien van tegelvloer en krachtstroom.
CV-ruimte alwaar standplaats van de Remeha HR, combiketel en 80 liter gasboiler.
Fitness/slaapkamer voorzien van laminaatvloer en verwarmd. Deze ruimte is tevens voorzien van een infra-rood sauna (ter overname).
Prachtig inpandig zwembad met praktische separate doucheruimte en toiletruimte.
Tevens is er een aparte trapopgang vanuit de zwembadruimte naar de tuin.
Installatie-ruimte alwaar de zwembadfilter/-pomp en droger zich bevinden.
Wasruimte alwaar de standplaats van de witgoedaansluitingen en een extra keukenblok.

Parterre:
Overdekte entree; bordes met ballustrade.
Riante, representatieve hal voorzien van belgische blauwsteenvloer, een glazen wand (gehard), 2 glazen taatsdeuren, garderokast, opberg-/kastruimte en meterkast.
Luxe toiletruimte (deels betegeld) voorzien van een wandtoilet (met inbouwreservoir) en fonteintje.

Sfeervolle woonkamer voorzien van een belgische blauwsteenvloer, een roomdivider en een grote gashaard (afstandsbediening).
De L-vormige woonkamer is middels een glazen schuifwand te vedelen in 2 delen. Het "achterste" deel heeft optimaal tuincontact en een schuifpui naar het terras/tuin. Deze ruimte wordt thans ook gebruikt als TV-hoek.
Riante leefkeuken voorzien van een aanbouwkeuken met hardstenen aanrechtblad in hoekopstelling met de navolgende inbouwapparatuur: Smeg oven, magnetron, keramische kookplaat (5 zones), RVS-afzuigkap, vaatwasser en koelkast met separaat vriesvak.
Separate eetkamer voorzien van een vaste kast en tevens voorzien van een belgische blauwsteenvloer. Middels een schuifpui bereikt men het terras en de tuin. De zij-wand van deze eetkamer bestaat uit een mooie gehard glazen wand.

Tussenportaal/oveloop welke middels een glazen deur toegang biedt tot de slaapvleugel, alwaar zich 4 slaapkamers bevinden.

Slaapkamer 1 voorzien van parketvloer en rolluik
Slaapkamer 2 (masterbedroom) met een "open verbinding" naar een luxe badkamer, kleedvoorziening en voorzien van rolluiken.
Deze fraaie badkamer is voorzien van een ligbad, een vrijhangend toilet, een sunshower, een dubbele wastafel, vloerverwarming en mechanische ventilatie.
Slaapkamer 3/kleedkamer voorzien van parketvloer en rolluik
Slaapkamer 4 voorzien van parketvloer en rolluik.
2e badkamer voorzien van een inloopdouche v.z.v. glazen spatwand, toilet, vaste wastafel met meubel en designradiator. Deze luxe badkamer beschikt verder over vloerverwarming en mechanische afzuiging.

Tuin
Tuin rondom is onder architectuur aangelegd en beschikt over diverse terrassen, prieel, tuinhuis, jacuzzi (ter overname), vijver, gazon, groen borders en een aan de woonkamer grenzend overdekt terras.
Het hele perceel is volledig afgezet en voorzien van een hekwerk.
Ruime oprit, voor diverse auto's geschikt.

Eerste verdieping:
Middels vlizotrap te bereiken zolder met geïsoleerde vloer (deels beplankt).
Deze ruimte is thans in gebruik als opslag en kan middels een kleine ingreep voor diverse doeleindes worden gebruikt.

BIJZONDERHEDEN:
-Bouwjaar 1970; vanaf 2001 volledig verbouwd/gemoderniseerd. Tijdens deze ingreep (die onder supervisie van binnenhuisarchitect, Claudia van Tiggelen is uitgevoerd) is er gebruik gemaakt van duurzame- en kwalitatief hoogwaardige materialen. In 2011 zij de slaapkamers gedeeltelijk gemoderniseerd. Het gehele object is voorzien van diverse inbouwspots (zowel in wand als plafond). Tevens zijn veel kasten en ombouwen op maat gemaakt en heeft het gehele pand een luxe uitstraling;
-CV geschakeld verwarmingssysteem (Remeha Quinta HR 2009, eigendom) en gasboiler van 80 liter;
-Kozijnen deels hardhout en deels aluminium met isolerende beglazing;
-De begane grond is voorzien van een belgische blauwstenen vloer en is grotendeels (op 2 slaapkamers na) voorzien van vloerverwarming;
-Dakisolatie: unidek, nieuwe keramische pannen;
-Grotendeels voorzien van rolluiken, deels elektrisch;
-Gelegen aan stilte gebied;
-Alarminstallatie aanwezig;
-2 Airco-units aanwezig;
-Boeiboorden van trespa;
-Mogelijkheid voor een aan huis gebonden beroep of kantoor aan huis.

Het onderstaande is van toepassing op de informatiebrochure die u thans bekijkt. U stemt in met deze disclaimer.
1. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
2. De koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige (aankoop-)keuring te (laten) verrichten en/of adviseur in te schakelen om zodoende een goed inzicht te verkrijgen in de actuele onderhoudstoestand van de onroerende zaak
3. Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend, ook wel “schriftelijkheidsvereiste” genoemd. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.
4. De content is door ons en eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch we aanvaarden geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
5. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en zijn gebaseerd op de meetmethode van de NVM, een afgeleide van de NEN2580.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}