{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Burgemeester Minkenbergstraat 40 Stevensweert

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Beschikbaar

Omschrijving

Deze vrijstaande woning heeft een prachtige diepe tuin met veel privacy. De woning is gelegen op een goede locatie, in een rustige woonstraat in het vestingstadje Stevensweert. Stevensweert is centraal gelegen in Midden-Limburg, nabij de A2 en de A73 en op korte afstand van de uitgebreide winkelvoorzieningen van Echt en Maasbracht.
Het huis beschikt over een praktische indeling met veel bergruimte, o.a. een handige kelder en een inpandig bereikbare garage met bergzolder. Mede door de vrije ligging heeft dit huis veel potentie en zijn alle mogelijkheden aanwezig om deze woning aan te passen aan de moderne wooneisen.

Indeling:

Souterrain:
Via de hal bereikbare provisiekelder en opslagruimte. Tevens is hier de cv-installatie geplaatst.

Begane grond:
Voortuin met oprit geschikt voor meerdere auto’s. Entree, hal met meterkast en toegang tot de kelder, woonkamer, keuken en toilet. Tevens is via de hal de 1e verdieping bereikbaar. Doorzonwoonkamer met prachtig tuincontact en tuindeur naar het terras. Gesloten keuken met eenvoudige opstelling. Vanuit de keuken is er toegang tot een portaal met dubbele bergkast, vanwaar het terras en de garage inpandig bereikbaar zijn. Deze garage is in spouw uitgevoerd, voorzien van een kantelpoort en aansluitpunten voor het witgoed. De garage heeft een ruime bergzolder die met een vaste trap bereikbaar is. Via de garage is ook de tuin bereikbaar.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met Frans balkon en 1 slaapkamer met toegang tot een klein balkonnetje. De geheel betegelde badkamer is v.v. een ligbad, toilet en wastafel. Op 1 slaapkamer is een praktische muurkast aanwezig.

Tweede verdieping:
Ruime bergzolder, bereikbaar via een vlizotrap vanaf de overloop.

Tuin:
Het ruime perceel van bijna 1300 m² omhelst een prachtige tuin met tuinhuis. De tuin is vanaf de zijstraat bereikbaar en biedt veel privacy. Ruim terras waar het heerlijk toeven is. Er zijn vele mogelijkheden zoals het realiseren van een aanbouw of het plaatsen van een overkapping.

Algemeen:
- Goed onderhouden woning met veel mogelijkheden.
- Woonkamer met prachtig tuincontact.
- Ruime tuin met zij- ingang en tuinhuis.
- Grote kavel op uitstekende ligging.
- Inpandig bereikbare garage met grote bergzolder.
- Nagenoeg volledig v.v. dubbele beglazing.
- Achtergevel en 1e verdieping v.v. rolluiken.
- Voorste raam v.d. woonkamer elektrische zonwering


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}