{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Waterloostraat 22 Steyl

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Beschikbaar

Omschrijving

Opgelet! Een unieke kans doet zich voor op een prachtige locatie in het kloosterdorp Steyl.
Deze halfvrijstaande langgevel boerderij is in het verleden in gebruik geweest als woonhuis met een grote schuur. De tijd heeft hier enigszins stil gestaan maar de woning is altijd met ontzettend veel zorg bewoond en bijgehouden.

Vernieuwen, moderniseren en renoveren zijn zeker de verwachtingen die u moet aannemen maar de potentie is fantastisch.

Het woongedeelte biedt vele mogelijkheden qua indeling en uitvoering. Probeert u zich eens voor te stellen dat de huidige schuur wordt getransformeerd tot een royale leefkeuken met misschien wel een vrije hoogte tot aan de nok. Of is dit juist voor u de ideale praktijkruimte of bedrijfsruimte aan huis?

Ideeën zijn er genoeg, door het afbreken van enkele kleine bijgebouwen ontstaan er eveneens veel tuin-mogelijkheden en dat allemaal op deze prachtige locatie waar de Waterloostraat, Pastoor Windhausenlaan en Maashoek bij elkaar komen.

Ligging / locatie:
Zoals reeds vermeld ligt de woning aan de kruising Waterloostraat, Maashoek, Pastoor Windhausenlaan. De tuin behoort tot in de punt bij de woning.
De bereikbaarheid vanuit de uitvalswegen is ideaal. Binnen enkele minuten bevindt u zich op de autosnelweg of de uitvalswegen richting Venlo en Roermond.
Wanneer u de straat Maashoek naar beneden loopt bent u meteen aan de Maas met haar prachtige uiterwaarden en Horeca gelegenheden. De school is op loopafstand, de supermarkt is op loopafstand en dat allemaal midden in de prachtige entourage van kloosterdorp Steyl naast het park Moubis / Waterloo.

Tekstueel gaan wij u niet een duidelijk beeld kunnen geven van de indeling en vertrekken, daarom zijn de plattegronden professioneel ingemeten en toegevoegd aan de presentatie alsmede een meetrapportage met alle oppervlaktes en inhoud.

Indeling:
Woning (huisnummer 22):

Kelder:
Provisiekelder van ca. 8m2 bereikbaar vanuit de keuken.

Begane grond:
-Entree, bijzonder ruime hal met toegang tot diverse vertrekken, fraai om te vermelden is het glas in lood in de voordeur met een verwijzing naar het verleden van het rozenbedrijf.
-Kamer / kantoorruimte.
-Toiletruimte, half hoog betegeld met closet en fonteintje.
-Opgang naar de verdieping.

-Woonkamer in L-vorm met toegang tot de patio aan de Maashoek-zijde middel de openslaande deuren. Schouw/schoorsteen in het midden van de woonkamer.

-Aparte keuken met kastenwanden en toegang tot de kelder. De keuken is net als het merendeel van de woning verouderd in uitvoering maar met zorg onderhouden en zodoende ook functioneel met onder meer een elektrische kookplaat, oven, koelkast, vriezen, afzuigkap en vaatwasser.

-Tussen-portaal in de achterbouw met opvolgend een wasruimte en een kleine badkamer / douche ruimte.
Opgang naar de zolderruimte boven de achterbouw welke geheel als onverdeelde ruimte is uitgevoerd voor bijvoorbeeld opslag.

Eerste verdieping:
-Overloop, badkamer met ligbad/douche combinatie, wastafel en een toilet.
-Twee slaapkamers van resp. 13m2 en 15m2.
-Remeha HR combi cv ketel (2011) in een kastenwand geïnstalleerd.
- De zolder van de woning is niet toegankelijk.

Schuur (huisnummer 24)
Deze royale schuur biedt een prachtige potentie en de grote uitdaging voor deze woning.
Er is een inpandige doorgang te creëren van de woning naar de schuur.
De openslaande schuurdeuren aan de zijgevel komen uit bij de oprit en tuin.

De schuur is voorzien van steens-metselwerk gevels, een betonnen vloeren en een houten kapconstuctie gedekt met keramische dakpannen. De schuurdeuren zijn van hout en de kozijnen zijn van staal en hout met enkel glas. Er is een houten verdiepingsvloer aanwezig bereikbaar door middel van een traplader. Kortom het is een “casco” vertrek met een enorme potentie.
Aangebouwd aan de schuur is het voormalige kolenhok (opslag).

Is dit de uitdaging die u zoekt op een van de allermooiste plekjes van Steyl? Meldt u aan voor een bezichtiging of stel vooraf uw eventuele vragen.

Bijzonderheden:
- De woning is verouderd in uitvoering maar altijd met zorg bewoond.
- Op diverse onderdelen in de woning zijn asbest-vermeende materialen aanwezig.
- De woning is gelegen in het bestemmingsplan Kloosterdorp-Steyl en aangewezen als beschermd dorpsgezicht. Wat dit met zich meebrengt kunt u uiteraard met de makelaar bespreken.

Onze makelaar leidt u graag uitgebreid rondt om u mee te inspireren, gezien de omvang van het geheel zal een bezichtiging snel een half uur tot een uur duren. Mocht u bij een bezichtiging reeds een aannemer of bouwkundige willen meenemen dan is dat geen bezwaar maar vragen wij u onze Corona voorschriften in acht te houden en dit vooraf aan te kondigen. Afstand houden is hier ruimschoots mogelijk.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}