Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Kenzenstraat 40 Steyl

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Wonen op een van de mooiste plekjes " op Steyl". Deze bungalow op een perceel van maar liefst 1.170 m2 biedt naast veel woonruimte en een grote kelderverdieping een heerlijke tuinbeleving met optimale privacy en bezonning. De woning is gedateerd en behoeft modernisering en onderhoud op onderdelen.


Indeling:
Begane grond:
Via een trap is de entree bereikbaar en via de ruime hal is de woonkamer (ca. 44 m²), de keuken (ca. 10,5 m²) en de slaapgang te bereiken. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en door de verhoogde ligging t.o.v. het straatniveau is er een prachtig zicht op de straat en is er sprake van een zeer mooie lichtinval. Er is een open haard aanwezig en de vloer is afgewerkt met een tropisch hardhouten parketvloer. Vanuit de achterkamer biedt een schuifpui toegang tot een tuinkamer die in 1990 is gerealiseerd. De keuken is aan de achterzijde gelegen en is v.v. een hoekopgestelde inrichting v.v. diverse apparatuur. Een raam boven het aanrecht biedt ook een mooi zicht op de tuin. Grenzend aan de keuken is een portaal aanwezig met een buitendeur en de trap naar de kelderverdieping. Vanuit de hal is verder een toilet met staand closet en fonteintje bereikbaar en een klein trapje (2 treden) leidt naar de gang waaraan de 4 slaapkamers en de badkamer zijn gelegen. De badkamer is v.v. een ligbad, bidet en 2 wastafels en er is een raam aanwezig t.b.v. natuurlijke ventilatie en daglichttoetreding. De slaapkamers zijn resp. ca. 8, 9, 12,5 en 14,5 m² groot en de hoofdslaapkamer is v.v. een grote inbouwkast en 1 slaapkamer heeft een dubbele muurkast en een wastafel.


Kelderverdieping:
Via de oprit is de inpandige grote garage bereikbaar. Daarnaast zijn er 3 kelderruimten aanwezig. In 1 van de kelder is de cv-ketel opgesteld. De kelderverdieping meet liefst ca. 80 m² en er is een kruipruimte van ca. 70 cm. hoog aanwezig.


Tuin:
De tuin is voornamelijk achter en links naast de woning gelegen (naar de westzijde) en biedt heerlijk veel groen en privacy. Door de gunstige bebouwing op het kavel is de bezonning ook gegarandeerd terwijl ook de nodige schaduw aanwezig is tijdens warme zomerdagen. Er zijn 2 tuinbergingen aanwezig en is een klein kasje aanwezig.


Bijzonderheden:
De woning is nagenoeg geheel v.v. aluminium kozijnen met dubbele beglazing, de tuinkamer is v.v. kunststof kozijnen met dubbele beglazing.


Ligging:
De woning is heerlijk rustig gelegen op loopafstand van de Maas (geen risico van overstroming gezien de hoge ligging) en een buurtsupermarkt ligt op ca. 250 m. afstand. Het centrum van Tegelen is op ca. 1.5 km. gelegen. De oprit naar de A-73 is binnen 5 minuten autorijden bereikbaar.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Bungalow
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt