Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Op De Pas 1 Susteren

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Riante, stijlvolle villa met prachtig aangelegde tuin. Dit droomhuis is perfect afgewerkt met uitsluitend hoogwaardige materialen. Hier beschikt u over alle denkbare luxe zoals een binnenzwembad, wellness, thuisbioscoop en meerdere badkamers.

Via de toegangspoort, de oprijlaan en de brug over de Rode Beek, bereikt u het verharde terrein met parkeergelegenheid voor meerdere auto's.

Begane grond:
De overdekte entree geeft toegang tot de representatieve hal met vide en fraaie trappartij. De uiterst sfeervolle woonkamer is ruim 100 m2 groot, beschikt over een designgashaard en biedt een optimaal tuincontact dankzij grote raampartijen rondom. Verder is deze living voorzien van een hoogwaardige tegelvloer met vloerverwarming welke is doorgelegd naar de keuken. De circa 40 m2 grote leefkeuken biedt toegang tot het terras en de achtertuin door middel van dubbele openslaande deuren. Kwaliteit en luxe komen hier samen in de op maat gemaakte keukeninstallatie voorzien van een Corian werkblad en professionele inbouwapparatuur van o.a. het Amerikaanse merk Sub-Zero Wolf: een vijftal gaskookplaten, geïntegreerde afzuigkap, twee ovens, warmhoudlade, vaatwasser en Amerikaanse koel-vriescombinatie. De achterliggende hal met separate entree beschikt over een garderobe en geeft toegang tot het gastentoilet. Hier bevindt zich tevens de kantoorruimte. De inpandig bereikbare garage is voorzien van witgoedaansluitingen, twee sectionale garagedeuren, krachtstroomaansluiting en grindvloer en diverse praktische opbergmogelijkheden.

Eerste verdieping:
Via de robuuste trap bereikt men de overloop met muurkast. U heeft toegang tot twee badkamers en vier ruime slaapkamers met op maat gemaakte garderobekasten. Overloop en slaapkamers zijn voorzien van hoogpolig tapijt. De eerste badkamer is voorzien van twee wastafels, zwevend toilet, ruime inloopdouche, whirlpool en een inbouw tv. De tweede badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en badmeubel met twee wastafels. Beide badkamers zijn uitgerust met vloerverwarming.

Tweede verdieping/zolder:
Via een vlizotrap bereikbare, geheel begaanbare en beschoten zolderberging.

Souterrain:
Het souterrain is bereikbaar via de ontvangsthal alsmede via een entree in de achtertuin.
Het eerste gedeelte bestaat uit een multifunctionele ruimte (43 m2), een hobbyruimte en een grote berging. Via de multifunctionele ruimte bereikt u het zwembad (8,50 x 4,80 m) met jetstream. De naastgelegen wellness beschikt over een stoomdouchecabine, toiletruimte en twee kleedruimtes. De thuisbioscoop is aangenaam ruim en licht en beschikt over een groot scherm, bijpassende geluidsinstallatie en een verduisteringsscherm voor de ultieme kijkervaring. Tenslotte is er een technische ruimte met installaties voor de het zwembad en de centrale verwarming.
Het souterrain beschikt over een fraaie plavuizenvloer met vloerverwarming.

Tuin:
Deze mooie villa is gelegen op een royaal perceel van 2770 m2. De tuin is in 2013 onder architectuur geheel opnieuw aangelegd en voorziet in diverse terrassen en speelgelegenheden. De aanwezigheid van de Rode beek in combinatie met het goed onderhouden gazon en de juiste combinatie van bomen en planten geven het geheel een fraaie parkachtige uitstraling.

Bijzonderheden:
In de periode 2011-2017 is deze luxe villa geheel gerenoveerd met een uitstekend gevoel voor sfeer. De perfecte afwerking en het hoogwaardige materiaalgebruik zijn doorgevoerd tot in de kleinste details. Het pand is gelegen aan de rand van het dorpscentrum en in de nabijheid van de autosnelwegen richting o.a. Eindhoven en Maastricht.
Kortom, dit unieke object voldoet aan alle denkbare woonwensen!

Voorzieningen:
Hardhouten kozijnen
Dubbele beglazing (gedeeltelijk)
Triple beglazing (gedeeltelijk)
Rietbedekking (2010)
Alarminstallatie met brandmelding
B&O installatie
WTW-systeem met luchtbehandeling (souterrain)
Drainagesysteem

Verkoopinformatie:
Deze verkoopinformatie is met de grootste zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Verkoper en verkopend makelaar kunnen niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. De eventuele plattegronden en vermelde maten en oppervlaktes zijn indicatief. Wij adviseren om informatie die voor u van wezenlijk belang is te (laten) controleren.

Bouwkundige keuring:
Een koper heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundige keuring te laten verrichten en/of adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te krijgen over de staat, het gebruik en eventuele andere aspecten van de onroerende zaak.

Schriftelijkheidsvereiste:
Een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak komt eerst tot stand zodra verkoper en koper de koopovereenkomst ondertekend hebben. Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen, zullen partijen jegens elkaar geen verplichtingen hebben.

Bankgarantie of waarborgsom:
Koper dient binnen één week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een bankgarantie te stellen of een waarborgsom te voldoen bij de desbetreffende notaris. De waarborgsom of bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom.

Overdrachtsbelasting:
Bij de eigendomsoverdracht van een registergoed is de koper overdrachtsbelasting verschuldigd. Deze overdrachtsbelasting maakt onderdeel uit van de zogenaamde "kosten koper" (k.k.). Het overdrachtsbelastingtarief is 2%, 8% of - in sommige gevallen - een combinatie van beide tarieven.
Indien u een bestaande woning koopt die u voor langere tijd zelf gaat bewonen kunt u – onder bepaalde voorwaarden – de zogenaamde “startersvrijstelling” voor de overdrachtsbelasting krijgen.
Kijk voor meer informatie over overdrachtsbelasting en de verschillende tarieven op: belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/woning/overdrachtsbelasting/overdrachtsbelasting
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Villa
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: