{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Hilsondisstraat 12 Thorn

Omschrijving

Starterswoning
Deze tweekapper met royale berging, garage en achtertuin is op een rustige locatie gelegen aan de dorpsrand van het bekende witte dorpje Thorn.

Indeling:
Souterrain: Vanuit de hal heeft u toegang tot de provisiekelder.

Begane grond: Voortuin met naast het huis gelegen oprit met zij- ingang.
Ontvangsthal met meterkast, toiletruimte,trap naar de 1e verdieping en toegang tot de bijkeuken / berging. De hal, toiletruimte, berging en de keuken zijn netjes afgewerkt met een tegelvloer. Keuken met eenvoudig keukenblok v.v. koelkast, gasfornuis en afzuigkap. Ruime L- vormige woonkamer met strakke houten lamellenvloer en schouw. Via de keuken toegang tot de bijkeuken / berging. In de bijkeuken bergkast met cv- installatie en witgoed aansluitpunten. De bijkeuken is ook toegankelijk via de oprit.
Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin met overdekt terras en de garage. Ruime oprit naast de woning met toegang tot de garage en zij -ingang naar de achtertuin.

1e verdieping:
Hier bevinden zich drie slaapkamers en de badkamer. De grote slaapkamer heeft een eigen wastafel. Badkamer met tegelvloer, douche, wastafel en toilet(sanibroyeur)

2e verdieping:
Het luikje op de overloop geeft toegang tot de bergzolder.

Algemeen:
* De woning ligt op een perceel van 220 m². De achtertuin is op het zuiden gericht en ingericht met een overdekt terras, gazon en
diverse borders.
* Rondom voorzien van rolluiken.(m.u.v. voordeur en zij- ingang)
* Woonkamer v.v.dubbel glas.
* Slechts luttele autominuten rijden verwijderd van de steden Maasbracht, Echt of Roermond.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de overeenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}