{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Onder bod
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Burgemeester Visschersstraat 69 Ulestraten

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Onder bod

Omschrijving

Deze goed onderhouden, instapklare woning is gelegen in Ulestraten met ruim voldoende (winkel) voorzieningen in de nabijheid. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken goed te bereiken. De woning is gebouwd omstreeks 1950 en beschikt o.a. over nagenoeg geheel kunststof kozijnen met dubbelglas, deels hardhouten kozijnen met glas-in-lood ramen (dubbelglas), deels rolluiken (boven), moderne elektrische installatie, het dak is (na)geïsoleerd en de pannen zijn de jaren tachtig vernieuwd. De HR combi ketel uit ca. 2012 is eigendom. Het perceel is 200 m2 groot met een leuk aangelegde tuin met gezellig prieel 3.68 x 3.57 en vrij uitzicht aan de achterzijde over een huisweide. De tuin is achterom bereikbaar via een zijpad. Bij de woning hoort een berging van ca. 4.43 x 2.32.
De inhoud van de woning bedraagt 435 m3 en de woonoppervlakte 125 m2.

Indeling
Souterrain: provisiekelder 4.10 x 1.92.
Begane grond: hal met meterkast; ruim toilet met fonteintje; L-woonkamer 7.22 x 6.00/3.94 met parketvloer, schouw met aansluiting kachel en kastenwand; tuinkamer/veranda 4.40 x 3.00 met marmerenvloer en openslaande deuren naar de tuin; halfopen keuken 3.50 x 2.45 met moderne aanbouwkeuken voorzien van 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, grote oven, koel-/vriescombinatie, vaatwasser; in de keuken heeft men veel lichtinval en mooi tuincontact.
Eerste verdieping, voorzien van laminaatvloer (m.u.v. badkamer): overloop; drie slaapkamers 4.03 x 2.71; 3.50 x 3.06 met wastafel; 3.20 x 2.88; moderne badkamer 2.33 x 1.30 met ligbad, 2e toilet en badmeubel.
Tweede verdieping: bereikbaar middels vaste trap; 4e slaapkamer 3.78 x 3.13 met parketvloer, dakkapel, velux dakraam en berging.

OPMERKING IVM CORONA CRISIS, VOOR UW EN ONZE VEILIGHEID EN OM VERSPREIDING TE VOORKOMEN.
U wordt verzocht met niet meer dan 2 personen de woning te bezichtigen (meer dan 2 peronen worden niet toegelaten)
Verder vragen wij u niets aan te raken, geen deurklinken, geen kranen, geen lichtschakelaars e.d.) Makelaar is de enige die deurklinken aanraakt. Heeft u klachten zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, maak dan geen afspraak of annuleer deze.
Houdt tijdens de bezichtiging voldoende afstand. Is de ruimte te klein om samen te zijn met 1,5 meter onderlinge afstand? Wacht dan even buiten de ruimte. Wij houden ons aan deze regels, wij verwachten dat ook van elke kijker.

Belangrijke informatie voor de koper.
Verkoopinformatie.
Bovenstaande informatie is met zorg samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend, verkopers noch verkopend makelaar kunnen aansprakelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is, dan adviseren wij u deze op juistheid te (laten) controleren. Alle opgegeven
maten en oppervlakken zijn indicatief.

Schriftelijkheidsvereiste.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat zowel koper als verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). Tot het tijdstip van ondertekening door beide partijen voornoemd, zullen partijen jegens elkaar geen enkele verplichting hebben.

Waarborgsom of bankgarantie.
Koper dient binnen een week na het onvoorwaardelijk worden van de koopovereenkomst een waarborgsom te storten bij de notaris of een bankgarantie te stellen ten bedrage van tien procent van de koopsom.

Bouwkundige keuring
Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te laten verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}