Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Gulden Putstraat 10 Ulestraten

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ

Ruime instapklare 2-onder-1-kap woning gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie in Ulestraten met veel groen om de hoek. Deze nette woning heeft 4 slaapkamers, mooi uitzicht vanuit de lichte badkamer, garage met oprit en carport, veel bergruimte op zolder en een zonnige tuin.

Begane grond:
Entree/hal ( 4m²) met opgaande trap naar de eerste verdieping geeft toegang tot de meterkast, modern toilet ( 2m²) met fonteintje en designradiator en de woonkamer. De doorzonwoonkamer ( 28m²) geniet veel lichtinval door de grote raampartij en is voorzien van een laminaatvloer. De gesloten keuken ( 11m²) in rechte opstelling is voorzien van een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast en biedt extra opbergruimte door de ruime bergkast. De zonnige tuin met terras is gelegen op het zuidwesten en beschikt over een achterom en houten schuur ( 9m² ). De garage ( 18m²) met carport is tevens middels de tuin te bereiken.

Eerste verdieping:
Overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een washok (3m²) waar zich tevens de vaste trap naar de tweede verdieping bevindt. Slaapkamer 1 ( 12m²), slaapkamer 2 ( 12m²) en slaapkamer 3 ( 11m²) zijn voorzien van een laminaatvloer en genieten veel lichtinval. De geheel betegelde badkamer ( 5m²) beschikt over een ligbad met douche, toilet en wastafel. De badkamer biedt een mooi uitzicht over de groene velden om de hoek.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken waar zich tevens slaapkamer 4 ( 10m²) bevindt met grote raampartij. Daarnaast biedt deze verdieping veel bergruimte en is hier de c.v.-ketel gesitueerd.

Extra informatie:
- Geheel voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing;
- Dakisolatie aanwezig;
- C.v.-ketel met bouwjaar 2012 van Remeha HR is eigendom;
- Voorzien van rolluiken (deels elektrisch);
- Tuin met achterom is gelegen op het zuidwesten;
- Veel groen en rust om de hoek.

Algemene informatie:
Deze leuke woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt in het pittoreske kerkdorp Ulestraten. Met veel groen in de omgeving en het Vliekerbos om de hoek waan je je in een oase van rust. Diverse voorzieningen zoals basisschool De Triangel, een supermarkt en andere winkels zijn in de directe nabijheid te vinden. Daarnaast heeft Ulestraten een gunstige ligging ten opzichte van autosnelwegen naar Heerlen, Aken, Maastricht, Luik en Eindhoven.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt