{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

+ RUIME, KARAKTERISTIEKE WONING
+ DEELS AF TE WERKEN
+ MOGELIJKHEID WONEN EN WERKEN

Deze karakteristieke hoekwoning met aanbouw, is gelegen nabij het centrum van "Urmond". De woning wordt gekenmerkt door haar ruime opzet en vele gebruiksmogelijkheden. Grotendeels keurig afgewerkt, doch op punten nog naar eigen inzicht en smaak af te bouwen.

Indeling

Souterrain
Ruime provisiekelder.

Parterre
Via de voortuin, ingericht voor het stallen van een 2-tal auto's, bereikt men de entree. Ruime, sfeervolle hal met trapopgang. Speelse eetkamer 6.15 x 3.90/1.95, met fraai tuincontact. Middels de tuindeuren bereikt men het overdekte terras en de tuin.
Riante woonkamer 4.75 x 4.21, voorzien van een fraaie vloer. Leefkeuken 3.82 x 3.41 voorzien van een keukeninstallatie in hoekopstelling inclusief apparatuur. Tussenhal welke toegang biedt tot de, in aanbouw zijnde, 2e badkamer voorzien van toilet, douche en wastafel. Nog af te bouwen bijkeuken, alwaar aansluitpunten van de wasautomaat.
Sfeervol overdekt terras en tuin. Ruime hobbykamer met vele gebruiksmogelijkheden 5.70 x 3.90.

Eerste verdieping
Ruime overloop welke toegang biedt tot een 2-tal slaapkamers (mogelijkheid van 3) respectievelijk groot: 5.10 x 2.76 en 4.06 x 3.60. Riante badkamer 3.01 x 3.01 voorzien van ligbad, toilet, douche en badmeubel.
Via de 2e slaapkamer bereikbare hobbyruimte.

Tweede verdieping
Middels de vaste trap bereikbare zolder alwaar 3e slaapkamer, alsmede inloopkamer. D.m.v. fraaie dakvensters heeft men een optimale lichtinval.

BIJZONDERHEDEN:
Ruime woning, veel gebruiksmogelijkheden
Leidingen vernieuwd
Deels voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

---
Uitdrukkelijk wordt gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de zogenaamde “schriftelijkheidsvereiste” is in dezen van toepassing.
- De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 2 dagen ná het vervallen van de eventuele ontbindende voorwaarden bij de transporterende notaris te deponeren.
- Een koper/ geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht en is gerechtigd voor zijn rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten, dan wel adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.
- Voor het optimaal behartigen van diens belangen adviseert Beckers Makelaardij geïnteresseerden en kopers om een professionele NVM-aankoopmakelaar in te schakelen.
- De bij de inmeting gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit (mede als gevolg van het gegeven dat Beckers Makelaardij geen professioneel inmeter is) verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
- Deze informatie is door Beckers Makelaardij zorgvuldig samengesteld. Onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle weergegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}