{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Middenveld 22 Urmond

Omschrijving

In een kindvriendelijke woonwijk staat dit vrijstaand woonhuis met garage uit 1990. Het woonhuis is altijd met zorg bewoond en verkeert dan ook in goede staat van onderhoud. Ten tijde van de bouw is aandacht besteed aan isolatie van het woonhuis. Zo zijn het dak en de spouwmuren geïsoleerd en zijn de ramen voorzien van dubbel glas.

Op korte afstand van het woonhuis zijn winkels voor het doen van de dagelijkse boodschappen. Ook is er een heerlijk wandelgebied. Werkt u in een van de omliggende steden, dan bent u binnen enkele minuten op de autosnelweg.

Via de hal, met aangrenzend de wc en meterkast, komt u in de L-vormige woonkamer. De woonkamer met eiken parketvloer is circa 44m². Aan de achterzijde gaat u via openslaande tuindeuren naar het overdekt terras. De keuken (circa 15m²) is ingericht met een moderne hoekkeuken, voorzien van de gewenste apparatuur. Achter de keuken is de bijkeuken met onder andere plaats voor de wasmachine. De inpandig bereikbare garage is circa 7,00m x 3,40m groot. Boven de garage is een grote bergzolder, waar de cv-ketel (Remeha Calenta, eigendom, 2013) hangt.
Op de eerste verdieping, die volledig is voorzien van een eiken parketvloer, zijn drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn circa 16m² (met inbouwkast), 15m² en 11m² groot. De badkamer (circa 8m²) is ingericht met ligbad, douche, wc en wastafel.
De kelder (stahoogte circa 2,20m) is bijna 22m² groot en in gebruik als bergruimte.
Achter het huis is de groen aangelegde en privacyrijke achtertuin met gazon en vijver. Ook zijn er zijn twee terrassen, zodat u altijd kunt kiezen tussen de zon en een schaduwplekje.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}