{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ!
Wegens de vele aanvragen is het niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen, laat uw gegevens achter dan wordt u op de reservelijst geplaatst.
Sfeervolle, instapklare en volledig gerenoveerde woning gelegen in het centrum van ''Valkenburg'' voorzien van een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, moderne badkamer, 2 toiletten en een zeer ruime kelder met voldoende stahoogte op tuinniveau.

Indeling
Souterrain:
De gehele woning is volledig onderkelderd en aan de achterzijde op tuinniveau gelegen. Met een stahoogte van 2.20 meter is het souterrain zeer bruikbaar. Tevens is de witgoedaansluiting en cv-ketel in de kelder gesitueerd.

Begane grond:
Entree/hal met meterkast en separaat toilet voorzien van een fonteintje geeft toegang tot de woonkamer, eerste verdieping en kelder. De doorzonwoonkamer (27m²) beschikt voor een lamelparket vloer. Met de raampartijen aan voor- en achterzijde geniet deze van veel lichtinval. Aansluitend bevindt zich de open keuken (5 m²). Deze beschikt over inrichting en apparatuur; spoelbak, vaatwasser, 4 pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast een combi-oven. Vanuit de keuken is het balkon aan de achterzijde te bereiken. Deze geeft vervolgens, middels trap, toegang tot de achtergelegen tuin. De fraaie tuin is gelegen op het Westen en aangelegd in 2020.

Eerste verdieping:
Overloop met separaat toilet, voorzien van een fonteintje, geeft toegang tot de moderne badkamer en 3 slaapkamers. De badkamer (5m²) met afzuiging beschikt over een ligbad, douche en wastafel. De slaapkamers zijn respectievelijk 12,11, en 6m² groot.

Tweede verdieping:
Middels vlizotrap is de zolder, geschikt voor opslag, te bereiken.

Extra informatie:
- Volledig gerenoveerd vanaf 2017
- Dakisolatie aanwezig
- Tussenmuur met buren geïsoleerd
- Geheel voorzien van isolerende beglazing met deels kunststof en deels houten kozijnen
- Cv-ketel (bouwjaar 2017 is eigendom)
- Badkamer, keuken en toiletten vernieuwd in 2017
- Souterrain is uitgediept (2,20m stahoogte)
- Tuin is aangelegd in 2020
- Houten woonkamervloer vervangen voor betonnen vloer (2017)

Aanvullende informatie:
Woning is gelegen in Valkenburg op loopafstand van het centrum, station, onderwijs, horeca, winkels en overige voorzieningen. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Maastricht/Heerlen/Aken goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaard Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}