{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR TIJS & CYRIL MAKELAARDIJ:

In het sfeervolle Houthem gelegen goed onderhouden tussengelegen woning voorzien van 3 slaapkamers, zolder, ruime kelder, terras en carport met plek voor 4 auto’s aan de achterzijde van de woning.

Typering:
De woning is centraal gelegen in Houthem tussen Valkenburg en Maastricht. Het dorp heeft een eigen af- en oprit van en naar de autosnelweg naar bijvoorbeeld Heerlen, Maastricht, Luik en Aken en een eigen treinstation op 400 meter afstand van de woning. Door de directe nabijheid van Maastricht (circa 9 km) weet Houthem zich bovendien verzekerd van de aanwezigheid van (internationale) scholen, universiteit, theater en tal van overige (winkel)voorzieningen, terwijl het verenigingsleven uiteraard niet ontbreekt. Voor de natuurliefhebber zijn er volop fiets- en wandelmogelijkheden in de directe omgeving (waaronder het Ravensbos en prachtige Geuldal). Het dorp staat bekend om zijn natuurschoon en het op korte loopafstand gelegen landgoed van Chateau Sint Gerlach, met luxe hotel en restaurants.

Souterrain:
Het souterrain is inpandig of via de tuin bereikbaar. Aan het souterrain vast bevindt zich aan de achterzijde de oprit die plek geeft voor 4 auto’s met over de gehele breedte een carport, welke te bereiken is via het mandelig achterterrein. In souterrainruimte I (circa 16 m2) bevindt zich de open trap naar de begane grond welke voorzien is van een vaste werkbank, souterrainruimte II (circa 23 m2) voorzien van een keukenblok, alwaar aansluiting witgoed en opstelplaats Cv-combiketel (huur, bouwjaar 2014).

Begane grond:
Entree/hal voorzien van meterkast en toilet voorzien van tegelvloer. Vanuit de hal te bereiken doorzon woonkamer (circa 23 m2) met veel lichtinval, mooie laminaatvloer, moderne semi-open keuken (circa 7 m2, bouwjaar 2019) voorzien van combi-magnetron, inductiekookplaat, wasemkap, vaatwasser, spoelbak en losstaande koelkast in dezelfde stijl (Bosch/Siemens/Miele apparatuur). Vanuit de keuken middels openslaande deur toegang naar het ruime terras op het noorden met vrij uitzicht.

1e verdieping:
Overloop, slaapkamer I (2,92 x 2,70), Slaapkamer II (circa 12 m2), Slaapkamer III (3,80 x 2,95) voorzien van een rolluik, volledig betegelde badkamer (1,95 x 1,93) voorzien van ligbad/douche-combinatie en wastafel. De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer (m.u.v. de badkamer en overloop).

2e verdieping:
Via vlizotrap te bereiken ruime bergzolder.

Algemeen:
Bouwjaar: 1961
Perceeloppervlakte: 121 m2
Woonoppervlakte: 82 m2, inhoud: 443 m3
Energielabel: D
De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Aanvaarding: in onderling overleg

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}