Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Genrayweg 49 Venlo

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Deze voormalige boerderijwoning is volledig omgebouwd tot een privékliniek waarvan het authentieke karakter behouden is. Allerlei elementen zoals visgraatvloeren en houtendraagbalken zijn behouden gebleven. Deze woning/bedrijfsruimte met 2 gebouwen is voor allerlei uiteenlopende doeleinden te gebruiken van een bed&breakfast tot en met orthodontiepraktijk. De uitvalswegen A67/A73 en de Duitse grens zijn gelegen op ca. 2 autominuten. Winkel- en schoolvoorzieningen bevinden zich in de directe nabijheid. Het centrum van Venlo is gelegen op ca. 5-10 minuten fietsafstand.

Indeling:

Hoofdgebouw:

Kelder:
Vanuit de woonkamer is de kelder/wijnkelder te betreden. De kelder is ca. 10m2 groot.

Begane grond:
Vanuit een beklinkerd looppad is de entree te bereiken. De ruime ontvangsthal is voorzien van een garderobe en geeft toegang tot een trapopgang naar de 1e verdieping, kantoor/slaapkamer, portaal en de woonkamer/wachtruimte. Het kantoor/slaapkamer is ca. 13m2. De woonkamer/wachtkamer is maar liefst ca. 35m2 en is voorzien van tal van authentieke elementen zoals houtenbalken, gashaard, houtenvisgraatvloer en opkamer. De woonkamer is tevens ook voorzien van een open keuken (ca. 18m2) welke ingericht is met een elektrische kookplaat, afzuigkap, oven en 1½ spoelbak. Vanuit de woonkamer/wachtkamer zijn de kelder en bijkeuken te betreden. De bijkeuken/voorraadkamer ca. 17,5m2 is voorzien van de witgoedaansluitingen, toiletruimte welke voorzien is van een zwevend closet, bergkast en een loopdeur naar de tuin en de behandelkamer/zitkamer. De behandelkamer/zitkamer is ca. 18m2 en voorzien van airconditioning en dubbele openslaande tuindeuren. De behandelkamer/zitkamer heeft een loopdeur naar het portaal. Het portaal geeft toegang tot een toiletruimte, spreekkamer/slaapkamer, behandelkamer/slaapkamer en nog een 2e portaal. De toiletruimte is voorzien van 2 toiletten(beiden zwevend), waarvan 1 toiletruimte ook beschikt over een douche. De spreekkamer/slaapkamer is ca. 14,5m2. De behandelkamer/slaapkamer is ca. 16m2 en voorzien van een wastafel, muurkast en trapopgang naar de 1e verdieping. Het 2e portaal kan dienst doen als ontvangsthal is voorzien van 3 muurkasten, een voordeur en geeft toegang tot de masterbedroom. De masterbedroom is ca. 20m2 en is voorzien van een staand closet, wastafel en loopdeur naar de binnenplaats.

1e verdieping:
De werkkamer/slaapkamer is ca. 19m2 groot en geeft toegang tot een tussenportaal. Het tussenportaal is voorzien van de CV-opstelling en geeft een indrukwekkende blik op de houtenbalkendakconstructie. Tevens is vanuit het portaal een 3e ruimte van ca. 59m2 te betreden. De ruimte kan in gebruik worden genomen als slaapkamer(s).

Operatiegebouw:

Begane grond:
Het operatiegebouw is vanuit de fraaie binnenplaats te betreden. Via een ruime imposante glazen pui is de entree te bereiken. De receptie geeft toegang tot de personeelsruimte en wachtruimte. De wachtruimte is voorzien van een toiletruimte, loopdeur naar buiten en geeft toegang tot de rustkamers. De 3 rustkamers/slaapkamers zijn allemaal ca. 8,5m2 en voorzien van een toiletruimte en wastafel. Een portaal bij de rustkamers geeft toegang tot de operatiekamer. De operatiekamer is ca. 26m2. De personeelsruimte is ca. 18,5m2 en voorzien van een keukenblok, loopdeur naar de binnenplaats en trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot de technische ruimte en 2 wasruimtes. De technische ruimte is ca. 16m2. De wasruimtes zijn ca. 7m2 en ca. 12m2.

Binnenplaats:
Via een houten poort is de binnenplaats te betreden. De binnenplaats is zeer privacyrijk, op het zuiden gelegen en voorzien van kasseien.

Parkeerplaats:
Ten oosten van het hoofdgebouw bevindt zich de riante parkeerplaats. De parkeerplaats biedt plek aan minimaal 12 auto’s. Tevens bestaat er de mogelijkheid om de parkeerplaats om te vormen tot tuin.

Algemeen:
Hoofdgebouw: woonoppervlakte ca. 260m2, inhoud ca. 1.490m3. Operatiegebouw: woonoppervlakte ca. 190m2, inhoud ca. 900m3. Bouwjaar 1725 en perceeloppervlakte 1558m2. De woning is voorzien van dakisolatie, dubbele beglazing en een alarmsysteem. De CV-opstelling is van het merk Nefit en bouwjaar 2008. Deze voormalige boerderijwoning is volledig omgebouwd tot een privékliniek waarvan het authentieke karakter behouden is. Allerlei elementen zoals visgraatvloeren en houtendraagbalken zijn. Deze woning/bedrijfsruimte met 2 gebouwen is voor allerlei uiteenlopende doeleinden te gebruiken van een bed&breakfast tot en met orthodontiepraktijk. De uitvalswegen A67/A73 en de Duitse grens zijn gelegen op ca. 2 autominuten. Winkel- en schoolvoorzieningen bevinden zich in de directe nabijheid. Het centrum van Venlo is gelegen op ca. 5-10 minuten fietsafstand.

Vraagprijs € 1.390.000,- k.k.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Landgoed
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: