Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Alberdingk Thijmstraat 19 Venlo

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

In het centrum van Blerick gelegen goed onderhouden uitgebouwde woning. Deze woning heeft een provisiekelder, royale woonkamer, semi-open keuken, 4 slaapkamers en 2 badkamers. De onderhoudsvrije achtertuin is gelegen op het zuiden en te bereiken middels een vrije achterom. De woning is geheel voorzien van rolluiken. Winkels en scholen bevinden zich op korte afstand.

Indeling:

Kelder:
Vanuit de hal is er toegang tot de provisiekelder (ca. 9m2)

Begane grond:
De entree/ hal geeft toegang tot de trapopgang naar de 1e verdieping, de kelder, de toiletruimte, de woonkamer en de keuken. De geheel betegelde, moderne toiletruimte is voorzien van een zwevend closet en fonteintje. De royale uitgebouwde woonkamer is ca. 47m2 groot en voorzien van een kachel. De woonkamer is deels voorzien van een houten vloer, deels voorzien van een tegelvloer. De deels afgescheiden keuken is ingericht met een 5-pitsgasfornuis inclusief wokbrander, afzuigkap, vaatwasser en een koelkast.
Vanuit de aanbouw is er toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel met meubel en een vaste kastenwand.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en de 2e badkamer. De slaapkamers zijn ca. 8m2, 14,5m2 en 14,6m2 groot. De moderne, grotendeels betegelde badkamer is ingericht met een inloopdouche, wastafel en een zwevend closet.

2e verdieping:
Middels een vaste trap is de overloop van de 2e verdieping te bereiken. De overloop is voorzien van een dakvenster en geeft toegang tot de 4e slaapkamer. De slaapkamer is voorzien van vloerbedekking en een dakkapel. Achter knieschotten bevindt zich voldoende bergruimte.

Tuin:
De geheel beklinkerde, omheinde achtertuin heeft een vrije achterom en een aangebouwde stenen berging. De tuin is gelegen op het zuiden.

Algemeen:
Bouwjaar 1962, inhoud ca. 571m3, woonoppervlakte ca. 156m2, perceelsoppervlakte 136m2. Onderhoudsstaat is zowel binnen als buiten goed. De gehele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbelglas en rolluiken. Deze woning is gelegen aan een doorgaande weg in het centrum van Blerick. Winkel- en schoolvoorzieningen bevinden zich op loopafstand.

Vraagprijs: € 299.000,- k.k.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt