Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Richardsweg 36 Venlo

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Vrijstaand landhuis, gelegen in een zeer landschappelijk en prachtig natuurgebied.

Indeling :

Begane grond :

Ruime voortuin, brede oprit naar garage en achterom, overdekt entree, ontvangsthal met natuurstenen vloer, verdeelhal met natuurstenen vloer, garderobenis en betegeld toilet met fontein,

hal met natuurstenen vloer, trappenhuis, royale woonkamer met natuurstenen vloer, schouw met openhaard, openslaande deuren met toegang tot terras en tuin, separate leefkeuken met natuurstenen vloer, keukeninrichting voorzien van alle apparatuur, deur naar grote bijkeuken / berging met plavuizenvloer, voldoende berg en kastruimte, deur naar inpandige garage met elektrische poort, aansluiting wasmachine / droger.

Fantastische tuin als park rondom de gehele woning met berghok en mogelijkheid tot de aanleg van zwembad, tennisbaan, padelbaan, het houden van paarden of andere dieren.

Verdieping 1 :

Via trappartij, overloop, betegelde badkamer met ligbad-wastafel-douche-2e toilet, slaapkamer 1 met plavuizen vloer, slaapkamer 2 met plavuizen vloer, slaapkamer 3 nu als werkkamer / studeerkamer met plavuizen vloer.

NEEM NU CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE EN OM EEN BEZICHTIGING TE REGELEN.

Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;

Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Landhuis
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt