{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Ruime bovenwoningen met winkelruimte op de begane grond!

In het centrum van Venlo bieden we deze ruime bovenwoning met winkelruimte op de begane grond aan. De woning is voorzien van een ruime woonkamer, een luxe badkamer en vier slaapkamers en is thans in gebruik als bed & breakfast. De winkelruimte is voorzien van een souterrain.

Indeling
Souterrain:
Drietal ruimtes van in totaal 47 m² met separate toiletruimte en C.V.-ruimte alsmede eigen uitgang naar de patiotuin. Deze ruimtes zijn ideaal voor het gebruik van verkoopruimtes en/of kleedruimtes. De hoogte is 2,30 m.

Begane grond: het verkoopoppervlak is L-vormig met een open verbinding naar de kleedruimten. De frontbreedte is 5,60 m en de diepte 10,4 m. De win-kelpui is over de volle breedte voorzien van een glazen pui. Moderne toilet-ruimte met closet en hoekfonteintje. Tussenportaal naar de bovenwoning met toiletruimte en de bijkeuken. In deze bijkeuken is een pantry te realiseren. Via het tussenportaal is de verzorgde patio te bereiken.

Tuin: De volledige omheinde patiotuin is via een eigen achterom te bereiken vanaf de Gildenstraat en fraai aangelegd met sierbestrating en diverse plan-tenborders met siergrind en beplanting.

Eerste verdieping:
Portaal met vaste trap naar de 2e verdieping. L-vormige woonkamer, 45 m², afgewerkt met een fraaie laminaatvloer en gestukadoorde wanden. Via een opstapje bereikt u de moderne leefkeuken (2011). Deze keuken is voorzien van een fraaie U-vormige aanrechtcombinatie met koel-kast, vriezer, vaatwasser, combi-oven en een inductiekookplaat met RVS wasemkap.

Tweede verdieping:
Overloop. Drie fijne slaapkamers van respectievelijk 6 m², 14 m² en 18 m². C.V.-ruimte met HR C.V.-ketel. De moderne badkamer (2011) is luxe uitgevoerd met een duo whirlpool, douche, wandcloset en vaste wastafel met ombouw. De badkamer is verder voorzien fraaie verlichting en muziek.

Derde verdieping:
Overloop. Speels ingedeelde vierde slaapkamer, 10 m² is voorzien van een fraaie laminaatvloer en gestukadoorde wanden. De berging is 4,5 m². Het dak werd in 2011 vervangen evenals de dakkapellen.

De winkel staat thans leeg maar beschikt over een huurpotentie van ca. € 12.000,- excl. BTW op jaarbasis (mogelijkheid voor een gastenverblijf op de begane grond en in het souterrain).
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}