Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Kunderberg 10 Voerendaal

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

In een rustige straat die parallel ligt aan de doorgaande weg die van Voerendaal naar Heerlen leidt, ligt deze te moderniseren vrijstaande (bedrijfs-)woning met 3 slaapkamers, aanbouw, separate achterbouw met o.a. garage en loods (ca. 332 m²). Het appartement tussen de woning en de loods wordt in verhuurde staat geleverd. Ideaal voor voor wonen met kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten of wonen met hobby-loods/opslag.

Thans (nog) bedrijfsbestemming. Neem contact op met ons kantoor in Voerendaal voor meer informatie inzake de bestemming en bijbehorende mogelijkheden (045-3030600).

Algemeen:
Bouwjaar: 1958/1959
Inhoud woonhuis: 519 m²
Gebruiksoppervlakte wonen: 119 m²
Gebruiksoppervlakte loods: ca. 332 m²
Perceeloppervlakte: 785 m²
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen:
Elektriciteit: vernieuwde meterkast met 2 aardlekschakelaars en 4 groepen
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: aanwezig
Kozijnen: grotendeels houten kozijnen met enkele beglazing, deels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
Isolatie: deels voorzien van dubbele beglazing

Installaties:
Centrale verwarming: c.v.-ketel Remeha (eigendom)
Warm water voorziening: via combiketel

Indeling:

• Kelder
Provisiekelder (ca. 11 m²) met koekoek en toegang tot de kruipruimte. In de kelder is tevens de c.v.-ketel gesitueerd.

• Begane grond
Entree met meterkast en toegang tot een tussenhal van waaruit de 1e verdieping, het toilet, de kelder als de keuken toegankelijk zijn. De entree en tussenhal zijn voorzien van een plavuizenvloer.

De keuken (ca. 10 m²) betreft een open keuken ruimte en is voorzien van een aanbouwkeuken met o.a. een oven, koelkast met vriesvak, vaatwasser, 4-pits keramische kookplaat en RVS afzuigkap. De woonkamer en keuken zijn voorzien van een houten vloer. De woonkamer (ca. 29 m²) beschikt over een sfeervolle gaskachel en biedt naast de aanbouw ook toegang tot een naastgelegen terras.

Vanuit de woonkamer is de aanbouw toegankelijk (ca. 14 m²). De aanbouw is voorzien van een tegelvloer, een douchecabine, toilet en wastafel. Vanuit de aanbouw is de achtertuin toegankelijk.

Vanuit de keuken is de bijkeuken toegankelijk (tevens in de aanbouw gelegen). De bijkeuken (ca. 9 m²) is voorzien van een eenvoudig aanrechtblad en de witgoedaansluitingen. Vanuit de bijkeuken is eveneens de achtertuin toegankelijk.

• 1e verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn ca. 17 m², 12 m² en 9 m². Een van de slaapkamers beschikt over toegang tot het naastgelegen balkon (ca. 3 m²), van waaruit men uitkijkt over het naastgelegen weiland. De (andere) slaapkamer aan de achterzijde beschikt over een wastafel.

De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet.

Bijgebouwen:
Aan de achterzijde van de woning is de garage, het appartement en de loods gelegen.

Tuin:
De tuin is op het Zuiden gelegen en is onderhoudsvriendelijk aangelegd. De tuin is vrijwel volledig betegeld. Aan de zijkant van de woning, ter plekke van de woonkamer, is ook een terras gerealiseerd.

De achtertuin en achterbouw is toegankelijk middels de naastgelegen oprit (grotendeels eigendom van de buren), waar een erfdienstbaarheid van weg op rust. Zie in dit kader de aangehechte kadastrale kaart.

Ligging:
Deze woning ligt centraal t.o.v. de uitvalswegen richting o.a. Maastricht, Heerlen, Sittard en Aken. Ook is het openbaar vervoer is Voerendaal goed geregeld en ligt er een bushalte op enkele minuten loopafstand van de woning, daarnaast beschikt Voerendaal ook over een eigen treinstation.

Het centrum van Voerendaal is op circa enkele minuten rijafstand gelegen en beschikt over o.a. 2 supermarkten, 2 drogisterijen, 2 bloemisten, twee slagers, een bakker en diverse horeca gelegenheden.

Kadastrale gegevens:
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Voerendaal, sectie B, nummers 2394 en 2395, gezamenlijk ter grootte van 785 m².

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Voerendaal, bereikbaar op telefoonnummer: 045-30 30 600.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: