{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Kerkstraat 109 Voerendaal

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Beschikbaar

Omschrijving

GEZIEN DE VELE BELANGSTELLING PLANNEN WE OP DIT MOMENT GEEN BEZICHTIGINGEN MEER IN VOOR DEZE WONING!

U KUNT UW INTERESSE AAN ONS KENBAAR MAKEN DOOR EEN E-MAIL TE STUREN MET UW GEGEVENS, DAN PLAATSEN WE U OP ONZE RESERVELIJST.

Aan de rand van het kerkdorp Ubachsberg (gemeente Voerendaal), bieden wij deze vrijstaande woning met aanbouw, garage en ruim perceel van maar liefst 580 m² aan.

De woning is goed onderhouden, maar modernisatie van de woning zal wenselijk zijn. Ben jij op zoek naar een nieuw klusproject, dan is dit wellicht een woning voor jou.

Deze woning is een bezichtiging zeker waard. Neem contact op met ons kantoor in Voerendaal om een afspraak in te plannen!

Algemeen:
Bouwjaar: 1966
Inhoud: 540 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: 105 m²
Perceeloppervlakte: 580 m²
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen:
Elektriciteit: 4 groepen, 1 aardlekschakelaar
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: aanwezig
Kozijnen: hard hout
Isolatie: deels dubbele beglazing

Installaties:
Centrale verwarming: c.v.-ketel Bosch (huur, uit 2013)
Warm water voorziening: via c.v.-ketel

Indeling:

• Kelder
Provisiekelder (ca. 9,5 m²).

• Begane grond
Entree/hal met plavuizenvloer, meterkast, toilet met fontein, toegang naar 1e verdieping, woonkamer en keuken.

Woonkamer (ca. 25 m²) met fraaie schouwpartij met open haard. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer. Vanuit de woonkamer zijn zowel de aanbouw als de keuken bereikbaar. De aanbouw (ca. 13 m²) is voorzien van een vinylvloer en pleisterwerk en is momenteel in gebruik als eetkamer. Vanuit de aanbouw is de achtertuin toegankelijk.

De keuken (ca. 8 m²) is v.v. een aanbouwkeuken in rechte opstelling met o.a. een koelkast, gaskookplaat met afzuigkap.

De garage is inpandig bereikbaar vanuit keuken en aanbouw en is voorzien van witgoedaansluitingen en een elektrische sectionaalpoort met loopdeur. Vanuit de garage is tevens de achtertuin bereikbaar.

• 1e verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Een van de slaapkamers (ca. 8 m²) aan de achterzijde beschikt over toegang tot dakterras. De ouderslaapkamer (ca. 12 m²) is ook aan de achterzijde gelegen en is voorzien van 2 muurkasten. De slaapkamer (ca. 10 m²) aan de voorzijde beschikt eveneens over 2 muurkasten. Alle slaapkamers zijn voorzien van een vinylvloer en beschikken tevens over een rolluik.

De badkamer (ca. 4 m²) is volledig betegeld en voorzien van een toilet, douchecabine, wastafel met meubel en spiegelkast.

• Zolder
Met vlizotrap bereikbare bergzolder en stookruimte alwaar de c.v.-ketel gesitueerd is (huur). Op deze zolder is het mogelijk om een toekomstige 4e slaapkamer te realiseren (nokhoogte 2.33 meter).

Tuin:
De achtertuin van de woning is goed onderhouden en beschikt over een terras dat direct achter de woning gelegen is, vanwaar men privacyvol van de eigen tuin kan genieten. De tuin is verder voorzien van een gazon en diverse plantenborders. Aan het eind van de tuin is er ook een tuinberging (ca. 21 m²) gelegen v.v. elektra en asbesthoudende golfplaten.

Vanuit de zijkant van de woning is er een mogelijkheid om een achterom ingang te realiseren.

Ligging:
Ubachsberg is omringd door het sublieme Limburgse Heuvellandschap en is centraal gelegen t.o.v. Heerlen en de uitvalswegen A76 en A79. Kortom een ideale plek voor de natuurliefhebber maar ook een centrale ligging.

Ubachsberg is tevens een kindvriendelijke woonwijk met eigen basisschool en buiten speeltuin.

Voor de dagelijkse boodschappen kan men o.a. terecht is het nabij gelegen Voerendaal. Ubachsberg beschikt over een boerderijwinkel.

Kadastrale gegevens:
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Voerendaal, sectie C, nummer 3616, ter grootte van 580 m².

Inlichtingen:
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met ons kantoor te Voerendaal, bereikbaar op telefoonnummer: 045-30 30 600.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}