Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Hunsstraat 40 Voerendaal

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Wegens de vele aanvragen en grote animo voor deze woning, zijn de eerste bezichtigingsrondes al volledig vol en kunnen er op dit moment helaas geen bezichtigingen meer worden ingepland. Stuur uw gegevens door per e-mail en wij zullen u op de reservelijst plaatsen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Geheel vrijblijvend mogen wij u deze op een mooie locatie, in het kerkdorpje Ubachsberg (Limburg: Gen Berg) gelegen vrijstaande woning te koop aanbieden. De woning beschikt over 4 slaapkamers, badkamer, leefkeuken, bijkeuken, garage en beschikt over een prachtig vergezicht.

Tevens bieden wij naast het huidige woonobject een bouwkavel te koop aan met een frontbreedte van ca. 14 meter en een perceel grootte van ca. 700 m².

Algemeen
Bouwjaar: 1926
Inhoud woning: circa 936 m³
Gebruiksoppervlakte woonhuis: circa 156 m²
Overige inpandige ruimte: circa 106 m²
Externe bergruimte: 5 m²
Perceeloppervlakte: woonhuis ca. 480 m² (0.04.80 ha.) bouwkavel ca. 700 m² (0.07.00 ha.)
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen
Elektriciteit: voldoende groepen aanwezig, dag-/nachtmeter
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
Kozijnen: zowel houten als kunststof kozijnen grotendeels bezet met dubbelglas, woning is voorzien van rolluiken.

Installaties
Centrale verwarming: middels cv-installaties (bouwjaar 2006, eigendom).
Warm watervoorziening: middels boiler

Indeling
Kelder
Middels vaste trap te bereiken provisiekelder.

Begane grond
Via de entreehal met meterkast, trappenpartij en toiletruimte heeft u tevens toegang tot de woonkamer, keuken en badkamer. Via de ruime woonkamer met veel lichtinval is de leefkeuken bereikbaar. De keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok en aangrenzend is bijkeuken met veel opslagruimte gelegen. De badkamer is voorzien van een douche en vaste wastafel. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de tuin. Aan de achterzijde van de woning bevind zich nog een berging en is tevens de garage gelegen. De garage is toegankelijk via de Breedenweg.

Eerste verdieping
Via de vaste trap in de hal komt u op de overloop. De overloop biedt toegang tot drie ruime slaapkamers. De slaapkamers hebben een oppervlakte van ca. 10, 14,5 en 19 m².

Tweede Verdieping:
Via de vaste trap is de zolderverdieping bereikbaar. De zolderverdieping is deels in gebruik als vierde slaapkamer en bergruimte. Tevens bevindt zich hier de cv installatie.

Ligging
De Hunsstraat ligt aan de rand van Ubachsberg (gemeente Voerendaal). Voor uw dagelijkse voorzieningen kunt u terecht in de plaatselijke (boerderij-)winkel en/of de supermarkten in Welten of Voerendaal. Door de centrale ligging t.o.v. de A76, de A79 de stadsautoweg bent u vanuit Ubachsberg binnen enkele minuten op de autosnelweg naar Aken, Maastricht of Eindhoven. Ook wandelt of fietst u “om de hoek” het natuurgebied aan de Kunderberg of de Fromberg binnen. Voerendaal kent een rijk verenigingsleven en een compleet winkelcentrum. Voor voortgezet en hoger onderwijs alsook voor medische hulp bent u vanuit Ubachsberg binnen enkele minuten aan de rand van Heerlen (Welten) alwaar deze voorzieningen zijn gesitueerd.

Kadastrale gegevens
Het woonhuis heeft een perceel grootte van ca. 480 m² en is kadastraal bekend als gemeente Voerendaal, sectie C, nummer 1778 gedl.
Het bouwperceel heeft een fonrtbreedte van ca. 14 meter en een perceel grootte van ca. 700 m² en is kadastraal bekend als gemeente Voerendaal, sectie C, nummer 1778 gedl.

Bestemmingsplan


Inlichtingen
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met mevrouw R.Y.H. (Régie) Sougnez van het kantoor te Voerendaal, bereikbaar op telefoonnummer: 045-5753255.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt