{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Authentieke carré-hoeve
Deze royale authentieke boerenhoeve is gelegen in de kern van Ubachsberg, ruim van opzet en beschikt over een royale woning (meer dan 300 m²), diverse externe ruimte/bijgebouwen, grote binnenplaats en tuin, geschikt voor vele doeleinden. De woning biedt ruimte aan maar liefst 7 slaapkamers en 2 badkamers verdeeld over de eerste verdieping en tweede verdieping. In een boerenhoeve als deze hoort natuurlijk ook een royale leefkeuken. Gedeeltelijke modernisering van de woning is wenselijk.

Door het vele volume zijn er volop mogelijkheden om enerzijds wonen en werken of hobby te combineren in de huidige opzet maar ook herontwikkeling middels diverse alternatieven behoort op deze locatie tot de mogelijkheden. De huidige bestemming is 'Horeca'. Vraag aan de makelaar voor een toelichting op de alternatieve aanwendbaarheid.

De centrale ligging maakt dit plaatje compleet. Aan de rand van het Zuid-Limburgse heuvelland gelegen en toch centraal t.o.v. diverse uitvalswegen.

Algemeen:
Bouwjaar: op de sluitstenen van de inrijpoorten staan de jaartallen 1863 en 1888
Inhoud woonhuis: ca. 1.150 m³
Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 330 m²
Perceeloppervlakte: 1.940 m²
Aanvaarding: in overleg

Voorzieningen:
Elektriciteit: voldoende groepen aanwezig
Wateraansluiting: aanwezig
Gasnetaansluiting: aanwezig
Rioolaansluiting: aanwezig
TV aansluiting: aanwezig
Kozijnen: houten als ook kunststof kozijnen
Isolatie: overwegend dubbel glas en dakisolatie

Omschrijving
Deze boerenhoeve, ruim van opzet en beschikt over meer dan 300 m² woonoppervlakte, 7 slaapkamers en 2 badkamers, diverse externe ruimte/bijgebouwen, grote binnenplaats en tuin.

Indeling:

• Kelder
Vanuit de keuken is de provisiekelder bereikbaar welke is verdeeld in twee ruimten.

• Begane grond
Ruime entree/hal met meterkast, bordestrap naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer aan de linkerzijde en aan de rechterzijde de zeer royale leefkeuken. Ook is er vanuit de hal toegang tot de binnenplaats. De sfeervolle woonkamer is afgewerkt met een houten vloer en beschikt over een kachel.

De leefkeuken is royaal van opzet en bestaat uit twee gedeeltes waarvan één ingericht met een hoekopstelling v.v. inbouwapparatuur (gaskookplaat en afzuigkap) en zicht op de binnenplaats. Er ligt een tegelvloer in de keuken. Het tweede deel van de ruimte is de eetkamer welke ook uitermate geschikt is om in te richten als werkplek. Vanuit de keuken is er toegang naar de binnenplaats als ook een tussenportaal met o.a. het gastentoilet.

• 1e verdieping
Via het trappenhuis welke centraal in de woning is gelegen is de 1e verdieping bereikbaar. Royale overloop met toegang tot 4 ruime slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn ruimtelijk door de hoge en mooi gewelfde plafonds. Vanuit één van de slaapkamers is er een 5e kamer bereikbaar. De geheel betegelde badkamer is ingericht met douchecabine, toilet en vaste wastafel met badmeubel.

• 2e verdieping
Middels een vaste trap te bereiken prachtige zolderverdieping, welke bestaat uit twee royale slaap/hobbykamers en de 2e badkamer. Op de zolderverdieping zijn de spanten in het zicht gebleven. De badkamer is ingericht met ligbad en vaste wastafel met badmeubel. Het dak is geïsoleerd met Unidek.

Bijgebouwen:
De carré is compleet middels de royale schuren van in totaal ca. 450 m² en zijn vanuit de binnenplaats bereikbaar. Rondom is de carré goed toegankelijk, zowel vanaf de Hunsstraat als ook via de tuin links naast de hoeve is er een ruime doorgang gecreëerd. De ruimten zijn voor diverse doeleinden te gebruiken.

Tuin:
De hoeve beschikt over een ruime en geheel omsloten binnenplaats waar het goed toeven is. Verder ligt er links naast de hoeve een stuk tuin welke eveneens in te richten is als fraaie tuin of als parkeergelegenheid.

Alternatieve aanwendbaarheid
Er bestaat de mogelijkheid om de bijgebouwen van de carré te herontwikkelen voor diverse mogelijkheden, zoals wonen met B&B/recreatiewoningen, bedrijfsdoeleinden of naar appartementen en woningen. Onderstaand vindt u een voorbeeld van een herontwikkelingsplan. Voor veel alternatieven is een wijziging van de bestemming nodig. Vraag de makelaar voor meer informatie.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Kernen Klimmen, Ransdaal, Ubachsberg’ van de gemeente Voerendaal. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel de bestemming ‘Horeca’. Behalve de (hoofd)bestemming gelden tevens de dubbelbestemming ‘Waarde -Archeologie’. Tevens geldt de functie aanduidingen ‘Bedrijfswoning’, ‘Centrum’ en ‘Cultuurhistorische waarden’ en de aanduiding gebiedsaanduiding ‘geluizone – weg. De bijbehorende voorschriften zijn te vinden op www.ruimtelijke plannen.nl, doch worden u op verzoek toegezonden.

Ligging:
Deze woning ligt aan de doorgaande weg in Ubachsberg (gemeente Voerendaal) op de hoek van de Kerkstraat en de Hunsstraat. Ubachsberg heeft enkele voorzieningen waaronder een basisschool en boerderijwinkel. Deze zijn allen op loopafstand bereikbaar. Per auto zijn Maastricht, Heerlen, Sittard en Aken snel bereikbaar door een gunstige ligging ten opzichte van de autosnelwegen A76 en A79.

Ook de natuur en de Zuid-Limburgse heuvels zijn op korte afstand gelegen. Deze plek is een uitstekende uitvalsbasis voor wandelaars en fietsliefhebbers.

Kadastrale gegevens
Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Voerendaal, sectie C, nummer 3273, tezamen groot 0.19.40 ha.

Inlichtingen
Indien u meer wilt weten over het object of een bezichtiging wilt aanvragen, kunt u contact opnemen met de heer J.V.M. (Jo) Aelmans of mevrouw L.J.S. (Lieke) Korvorst van het kantoor te Voerendaal, bereikbaar op telefoonnummer: 045-30 30 600.
- Jo Aelmans 06-21838096
- Lieke Korvorst 06-53136106

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}