Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Brabanter Straße 74 Waldfeucht

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Bent u op zoek naar een boerderijwoning met binnenhof en volop mogelijkheden met de voormalig stallen/schuur? Dan is dit uw kans.

Net over de grens bij Nederland ligt in Waldfeucht in de dorpskern deze prachtige, recentelijk gemoderniseerde boerderijwoning met binnenhof, volop ruimte en mogelijkheden op u te wachten voor een bezichtiging.

Waldfeucht
Waldfeucht is een dorp met ca 9.000 inwoners. Je vindt er een historische kern en veel groen, rust en ruimte. In het dorp vind je een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen en benodigdheden. Op loopafstand ligt een kinderopvang en speeltuin. De basisschool ligt op fietsafstand (4km). Je woont in Duitsland, maar snel op de uitvalswegen richting Roermond, Echt, Sittard, Heerlen en Heinsberg.

Wanneer je in Waldfeucht woont, woon je in Duitsland en geniet je ook van de voordelen die dit land biedt. Zo is onder andere autorijden goedkoper en ontvang je meer kindergeld. Daarnaast heeft Duitsland een prettig sociaal klimaat en staat bij de gezondheidszorg de patiënt centraal.

Indeling:

Kelder:
Hier vindt u de provisiekelder (4 m²).

Begane grond:
We krijgen middels de prachtige nostalgische houten poort toegang tot het binnenhof (81,8 m²).

Vanuit het binnenhof betreden we deze prachtige woning en komen we in de hal van het huis. In de hal staat, vindt u aan uw linkerhand de badkamer (10,2 m²). Wanneer we rechtdoor lopen, komen we uit in de woonkamer (17,7 m²). De woonkamer is opgedeeld in een zitgedeelte en eetkamer. De eetkamer geeft toegang tot de open keuken (25,1 m²).

Het binnenhof is voor vele doeleinden te gebruiken. De ideeën zijn aan u. We zullen hier de feitelijke situatie van dit moment beschrijven.

Wanneer u met uw rug naar de voordeur staat, dan vindt u aan uw linkerhand de riante schuur (27,7 m²). Boven de schuur vindt u een ruimte die via de bergzolder te bereiken is. Aan de rechterkant vindt u achtereenvolgens de bergruimte(17,9 m²), schuur (13,6 m²) en berging (13,6 m²). Momenteel bereikt u via een ijzeren klimtrap de eerste verdieping (45 m²). Deze is op dit moment in gebruik als bergruimte. Gezien de hoogte en ruimte is ook deze ruimte voor vele doeleinden geschikt.

Vanuit het binnenhof bereiken we via een deur de tweede ruimte. Op dit moment is dit stuk perceel in gebruik als tuin/parkeerplaats. In het verleden heeft hier een schuur gestaan. Alleen de tweede houten poort herinnert ons hier nog aan. Ook dit gedeelte kunt u voor meerdere doeleinden gebruiken.

Eerste verdieping:
Vanuit de overloop op de eerste bereiken we drie ruime slaapkamers (17,8m², 14,1 m² en 11,5 m² ). Voor de grootste slaapkamer vindt u nog een tweede ruimte die u kunt gebruiken als bijvoorbeeld werkkamer/ kleedkamer. Deze ruimte is ca 10 m² groot. Oftewel de totale ruimte van de eerste slaapkamer met deze ruimte is 27,8 m².

Tweede verdieping:
Middels de vaste trap bereiken we de tweede verdieping. Op dit moment is deze in gebruik als bergzolder (69 m²). Hier is volop ruimte en hoogte om deze etage naar believen op te knappen en in te delen. Vanuit de werkzolder heeft u rechtstreeks toegang tot de eerste verdieping boven de schuur.

Bijzonderheden:
- De meterkast en stroom is geheel vernieuwd (2021)
– De keuken (2021) is voorzien van een inductiekookplaat, oven, vaatwasmachine, koelkast, diepvries en afzuigkap;
– De badkamer is voorzien van bad, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting;
– De CV-ketel is eigendom (1989 Buderus) en oliegestookt;
– De woning is voorzien van houten kozijnen en dubbele beglazing;
– De buitenkant van de woning is Denkmal Schutz.
– Alle maten betreffen circa maten.
- De koperscourtage bedraagt 2,57 % excl. btw;
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Woonboerderij
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt