Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Gouverneur Houbenstraat 50 Wanssum

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Beschikbaar

Omschrijving

Wilt u levensloopbestendig wonen op een mooie locatie in Wanssum, nog geen 500 meter van de bakker en 900 meter van de supermarkt? Dan is deze vrijstaande bungalow DE woning voor u!

Deze vrijstaande bungalow heeft een lichte woonkamer, maar liefst 4 slaapkamers waarvan één voorzien is van een ligbad met inloopkast. En waarvan één slaapkamer zijn eigen voorzieningen heeft zoals apart toilet, douche en keukenblok. Daarbij komt nog een vrijstaande houten bijgebouw met sauna! En dat alles op een perceel van 1.287 m2 eigen grond.

Ligging
Deze vrijstaande bungalow ligt in het gezellige kerkdorp Wanssum aan een zeer rustige weg. Het kerkdorp Wanssum heeft een eigen supermarkt, bakker, haven, basisschool en sportvelden. Al deze voorzieningen liggen op loopafstand van deze woning. Tevens zijn de uitvalswegen richting Venlo/Venray, Duitsland en Nijmegen (A73) dichtbij en gemakkelijk te bereiken.

Begane grond

Binnenkomst via de voordeur, waarbij u binnenkomt in de hal met garderobe en meterkast. Vanuit hier is de lichte woonkamer bereikbaar met twee schuifpuien naar zowel de achtertuin als de zij-tuin. Daarnaast zijn in de woonkamer twee rookkanalen om een haard/openhaard te creëren. In de woonkamer zit een open U-vormige keuken met uitzicht op de tuin. Vanuit de hal zijn direct 3 slaapkamers te bereiken, de badkamer en apart toilet. De grote slaapkamer kijkt uit over de tuin en heeft een bad in de kamer staan en een inloopkast. Daarnaast is één slaapkamer geheel ingericht om zelfstandig te wonen, met onder meer een eigen douche, toilet en keukenblok.

Via de bijkeuken, welke is voorzien van witgoedaansluitingen en veel bergruimte, is de laatste slaapkamer te bereiken. Deze heeft ook een schuifpui waardoor hier zeer veel licht binnenkomt. Tevens is er een rookkanaal voor eventueel een haard. Daarnaast is de kelder via de gang te bereiken welke een goede sta-hoogte heeft en is voorzien van daglicht. Daarbij is aan de achterzijde van de woning nog een serre/tuinkamer met grote ramen.

Tuin

Zeer riante tuin op het noordoosten waarbij van een optimale privacy genoten kan worden, de tuin is te bereiken via de eetkamer, de woonkamer of via de zijkant. Daarnaast is er zeer veel ruimte. Achter in de tuin staat een houten bijgebouw met hierin de sauna. De tuin is zeer groen, u wordt omringd door bomen.

Bijzonderheden
- Zeer ruim perceel van 1.287 m2.
- Gehele woning voorzien met dubbel glas.
- 12 zonnepanelen.
- Ruime oprit met plaats voor meer dan 5 auto's.
- 3 rookkanalen voor een haard.
- 2 badkamers.
- Oplevering op korte termijn mogelijk.

Is uw interesse gewekt? Maak dan snel een afspraak met ons kantoor!

Aansprakelijkheid
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Eengezinswoning
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: