{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Op zoek naar een leuke tussenwoning die geheel naar eigen wens kan worden aangepast? Deze woning is gelegen in een rustige, groene, kindvriendelijke woonlocatie in de wijk Boshoven. Op korte afstand bereikt men, behalve een wijkwinkelcentrum, tevens de binnenstad van Weert met alle nodige voorzieningen. Tevens geeft de nabijgelegen ringbaan een goede ontsluiting op de A2 en de omliggende regio.

De woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer, gesloten open keuken, badkamer, 3 slaapkamers en een fietsberging. Op de zolder is een vierde slaapkamer te realiseren.

De indeling van de woning is als volgt:
Via de hal heeft u toegang tot de woonkamer, toilet en de meterkast (5 groepen met aardlekschakelaar). Het toilet is gedeeltelijk betegeld en is voorzien van een staand toilet met fonteintje.

De woonkamer is ruim opgezet en heeft veel lichtinval door de ruime raampartij en de openslaande deuren. In deze ruimte is een wenteltrap geplaatst die toegang tot de eerste verdieping biedt.
Via de woonkamer komt u in de gesloten keuken. De keuken dient nog te worden geïnstalleerd. In deze ruimte bevinden zich muurkasten.

1e verdieping:
Middels de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een vaste trap naar de tweede verdieping. De slaapkamers zijn resp. circa 10 m2, 13 m2 en 15 m2 groot.
De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche, wastafel, toilet en de aansluiting voor de wasmachine.

2e verdieping:
Middels de vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Momenteel is deze verdieping een bergzolder, maar is door de grote ruimte en het Velux-raam kunt u hier eenvoudig in een vierde slaapkamer realiseren. Hier bevindt zich tevens de opstelling van de cv-ketel (Intergas 2014).

Tuin:
In de voortuin is een fietsberging gerealiseerd met plat, bitumineuze dak. Deze berging is ideaal voor het plaatsen van uw fietsen.

De achtertuin dient nog aangelegd te worden, maar is ruim genoeg voor het aanleggen van een mooi terras met een grasveld en/of leuke beplanting. Achterin de tuin komt u uit op openbaar terrein.

Algemeen:
De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing. Het dak van de woning is geisoleerd conform het bouwjaar van de woning. Mogelijk zijn de gevelpanelen van de muur geïsoleerd.


Label Klus huis:
Dit huis vraagt om een verbouwing of modernisering, voordat u er kunt gaan wonen. Het voordeel hiervan is dat u de woning vrijwel geheel naar eigen wens kunt afwerken. Dit type huis is uitermate geschikt voor de handige klusser. De verkoopprijs van deze woning is hierop aangepast.


Bijzonderheden:
Projectnotaris: U kunt als koper een keuze maken uit een tweetal notarissen in Weert, te weten MHK Notarissen en Notariaat In de Tiendschuur.
- Woning voor eigen gebruik: deze woning is eigendom van Wonen Limburg, waarbij Wonen Limburg samen met Aelmans u graag een kans op de woningmarkt biedt om een woning aan te kunnen kopen. Deze woning is dan ook bestemd voor eigen gebruik en niet voor bijvoorbeeld verhuurdoeleinden dan wel doorverkoop. Om die reden zal er bij de totstandkoming van een koopovereenkomst een anti-verhuurbeding en een anti- speculatiebeding worden opgenomen. Heeft u hier vragen over? Wij beantwoorden deze graag voor u.
- Starterslening: Het is mogelijk om bij een aankoop tot € 225.000,- k.k. in aanmerking te komen voor een starterslening van maximaal € 45.000,- via de gemeente Weert. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de website van de gemeente Weert (weert.nl) of svn.nl of vraag meer informatie aan de makelaar.

Interesse?
Wilt u graag meer informatie? U kunt de brochure downloaden of aanvragen. Uiteraard laten wij u de woning ook graag zien tijdens een bezichtiging. Neem dan contact op met Aelmans Makelaars.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}