Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Heltenbosdijk 1 Weert

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

Op zoek naar een comfortabele vrijstaande woning op een royaal perceel? Deze woning aan de Heltenbosdijk in Altweerterheide buitengebied met agrarische bestemming biedt een overvloed aan ruimte door de twee percelen die samen een oppervlakte hebben van meer dan 2 hectare. Ideaal voor de liefhebber van buitendieren, want naast het weiland zijn ook de nodige stallen aanwezig.

De woning zelf werd in 2012/2013 helemaal herbouwd, waardoor het huis in zijn geheel is voorzien van alle luxe en comfort. Denk bijvoorbeeld aan een volledige gelijkvloerse en levensloopbestendige indeling door de grote slaapkamer met stijlvolle en-suite badkamer en inloopkast (walk-in) op de begane grond. Ook de keuken voorziet in alle luxe door het mooie, grote kookeiland en de apparatenwand. Uiteraard is hier ruim plaats voor een gezellige grote eettafel. Vanuit de brede schuifpui geniet je van een uitgestrekt zicht op de achtertuin en de weiden en heb je toegang tot het overdekte buitenterras.

Ook de woonkamer (met houthaard!) biedt een mooi contact met de omliggende weiden. Ook hier is een brede glazen schuifpui aanwezig die toegang biedt op de terrasoverkapping van de tuin. Door de ramen aan weerszijden kijk je uit op de uitgestrekte omgeving. Een gezellige leefruimte met veel daglicht.

De mooie ontvangsthal heeft een stijlvolle donkere grootformaat vloertegel met vloerverwarming. De vloerverwarming is overigens op de gehele begane grondvloer toegepast. Kom je via de achterom de woning binnen? Dan is ook hier het comfort van de woning direct zichtbaar door het praktische keukenblok met bovenkasten, de keurige toiletruimte en de doorloop naar de wasruimte met witgoedaansluitingen, werkblad en ruimte voor een extra koelkast en/of diepvries. Tevens is hier is de droge voorraadkelder toegankelijk.

Aansluitend aan de wasruimte is de slaapvleugel gelegen die over een grote luxe badkamer beschikt die en-suite gelegen is met de master bedroom. Direct aan de master bedroom bevindt zich bovendien een ruime walk-in kleedruimte.

Vanuit de ontvangsthal is de eerste verdieping van de woning bereikbaar. Deze verdieping vormt één groot geheel. Door de grootte van de verdieping is het eventueel mogelijk hier diverse slaapvertrekken te realiseren indien gewenst. Ook deze ruimte is keurig afgewerkt en heeft drie grote Velux dakvensters. De witgeschilderde spanten van het dak liggen mooi in het zicht. Een bijzondere verdiepingsvloer waar het plafond zich uitstrekt tot aan de nok van het dak.

Altijd al gedroomd van comfortabel wonen op een plek die rust en ruimte biedt?
Liefst ook nog met zicht op (eigen) buitendieren?

Dan biedt deze woning met omliggende weiden je de mogelijkheid deze droom waar te maken...!

Download de brochure voor meer informatie over deze woning!
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Bungalow
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt