Verkocht onder voorbehoud
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Woonhuis te koop Partijerweg 29 Wittem

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht onder voorbehoud

Omschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR PRO HOUSING EXCLUSIVE REAL ESTATE.
Volledig gerenoveerd, historisch woonhuis met veel authentieke elementen, gelegen in het centrum van het prachtige Partij. Het pand is momenteel gedeeltelijk ingericht als B&B en beschikt over 5 riante slaapkamers, 3 badkamers, ruime woonkeuken, eetkamer, kamer-en-suite, een prachtige gewelfde kelder, ruime zolder en een sfeervolle ommuurde tuin met zijtuin, oprit, binnenplaats, meerdere zithoeken en overkappingen.

Indeling
Souterrain:
De fraaie gewelfde kelder (33 m²) met waterput en originele diefijzers is geschikt voor opslag/provisie/wijnkelder. De hoogte bedraagt circa 1.80m.

Begane grond:
Entree geeft toegang tot de ruime woonkeuken (47 m²), dit is het centrale verbindingspunt van het huis. Deze is voorzien van een natuurstenen vloer met vloerverwarming en een schouw met houtkachel. De landelijke stijl is terug te zien in de houten draagbalken en ton-gewelfde plafonds die in de hele woning zichtbaar zijn. De woonkeuken beschikt over inrichting en apparatuur: spoelbak, 5 pits gasfornuis, oven, 2 koelkasten, vaatwasser en afzuigkap. De woonkeuken geeft eveneens doorgang tot te achtergelegen eetkamer (22 m²) en de naastgelegen kamer-en-suite. Deze laatst genoemde kamer-en-suite is 18 en 17 m² groot en wordt gescheiden door twee schuifdeuren met glas-in-lood. Beide ruimtes beschikken over een massieve eiken houten vloer. De kamer heeft openslaande deuren naar de binnenplaats. De eetkamer geeft toegang tot de wasruimte met toilet en de binnenplaats.

De woning is omringd met een prachtige en uiterst sfeervolle tuin. De zithoeken en overkapping bieden veel privacy en voldoende zon en schaduw. De hobbyruimte/schuur/atelier (36 m²) is voorzien van krachtstroom en heeft openslaande deuren naar de binnenplaatsen naar de tuin. Deze is te bereiken middels de binnenplaats en oprit.

Eerste verdieping:
Overloop geeft toegang tot de 3 slaapkamers en badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 27, 23 en 11 m² groot. De grootste slaapkamer kan middels kleine aanpassingen opgedeeld worden tot 2 slaapkamers. De fraaie en ruime badkamer (14 m²) met marmeren vloer en vloerverwarming beschikt over een inloopdouche, vrijstaand ligbad, wastafel, toilet en afzuiging.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping bevinden zich de twee gastenverblijven met elk een ruime slaapkamer (31m² en 19m²) en eigen open badkamer (14m² en 6m²). De badkamers beschikken elk over een douche, wastafel en toilet. Middels vaste trap is vanuit één van de gastenverblijven de zolderverdieping met vide en extra slaapplekken (13m²) te bereiken. Op de tweede verdieping is eveneens de cv-ruimte gesitueerd.

Derde verdieping:
Naast de extra slaapplekken beschikt de zolder eveneens over een bergruimte (22 m²) met hoge nok.

Extra informatie:
- Geheel voorzien van houten kozijnen met, op 2 ramen na, volledig dubbele beglazing.
- Elektra, meterkast, gas-en-wateraansluiting zijn vernieuwd in 2006
- Zadeldak is vernieuwd en geïsoleerd in 1994
- HR-ketel en boiler zijn eigendom, bouwjaar 2007
- De gehele woning is gerenoveerd. Deze renovatie is uitgevoerd met veel aandacht en oog voor elk detail
- Inrichting is bespreekbaar

De verkopers aan het woord:
Wonen in centrum Partij. Geweldige tijd: 28 jaar geleden bewust gezocht en gekocht, dit historische pand. Gelegen in het mooie heuvelland van het rijke Bourgondische Limburg.

Gebouwd in ± 1750 in een bewogen geschiedenis van het toenmalige Bisdom Luik. Gelegen aan de zeer belangrijke Romeinse verbindingsweg Aken-Maastricht.

Toentertijd in modern materiaal opgetrokken, namelijk veldbrandsteen. Met zijn dikke muren van 40 en 60 cm is het huis koel in de zomer en makkelijk warm in de winter. De eigenwijze ligging te midden van zijn buren maken het pand spannend, interessant en herkenbaar.

Fijne plekken, binnen en buiten met veel ruimte en privacy. De grote ruimtes geven de mogelijkheid deze op verschillende wijzen in te vullen. Denk aan ongestoord thuiswerken voor diverse beroepen, ambachten of kunsten.

Door de centrale ligging tussen de steden Maastricht, Aken en Luik waan je je in het culturele hart van Europa. De verschillende taal-en cultuur gebieden maken dit tot een uitzonderlijk divers landschap waarin veel te beleven is.

Al die jaren hebben we hier geweldig fijn gewoond, gewerkt en vertoefd.

Aanvullende informatie:
De woning is landelijk gelegen in het mooie Partij met veel wandel-, en fietsroutes in de nabijheid. Verbindingswegen naar Maastricht en Aachen (circa 20 minuten) zijn goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pro Housing Exclusive Real Estate met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pro Housing Exclusive Real Estate geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Woonhuis , Herenhuis
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt