Available
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Photo’s
{{ product.images.length }}
Floorplan
{{ product.plans.length }}
360° photo’s {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Maps
All media

Apartment for sale Gasthuisstraat 1 B Heerlen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Available

Description

In hartje centrum van Heerlen staat dit statige appartementencomplex. Omstreeks 2000 werd het voormalig kantoor omgebouwd tot acht riante appartementen met een eigen afgesloten parkeerplaats. Het goed onderhouden appartement 1B ligt op de derde verdieping, waardoor u zicht heeft over de straat en toch ook geniet van de gewenste privacy. Het appartement heeft energielabel B, dat onder andere tot uiting komt in de aluminium kozijnen met HR+ beglazing. Voor de ramen zijn screens.

Het centrum van Heerlen kenmerkt zich door het grote winkelaanbod en de verscheidenheid aan horeca. Alles ligt letterlijk voor uw deur. Ook het openbaar vervoer (trein en busstation) is op loopafstand. Werkt u niet in Heerlen, dan bint u binnen enkele minuten op de stadsautoweg richting de omliggende steden.

Via de centrale entree met videofoon en brievenbussen komt u in het trappenhuis en bij de lift. Naast het complex is voor de appartementseigenaren een eigen afgesloten (elektrisch bedienbaar) parkeerterrein. In het souterrain heeft ieder appartement een privé berging.

Op iedere verdieping zijn twee appartementen. Appartement 1B ligt op de derde verdieping. Via de royale ontvangsthal met garderobe heeft u toegang tot nagenoeg alle ruimtes. De royale woonkamer is lekker licht door de grote ramen. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is ingericht met een rechte inbouwkeuken, voorzien van diverse apparatuur. Samen zijn de woonkamer en keuken ruim 60m². Op de hoek van het appartement is het balkon met zonnescherm via een schuifpui toegankelijk. U zit er heerlijk en geniet van de levendigheid van de stad.
Aan de andere zijde van het appartement zijn drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn circa 4,45m x 4,20m, 4,00m x 4,17m en 5,00m x 1,92m groot. De nette badkamer is ingericht met een dubbele wastafel, tweede toilet, ligbad en douche. Voorts zijn er nog het gastentoilet en de wasmachineruimte.

AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

ONTBINDING
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel circa 4 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 7 dagen na definitieve overeenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud.
+ Read more
- Read less
Construction: {{ product.build_year }}
Construction: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Apartment , Porch flat
{{ product.rooms }} rooms
{{ product.bedrooms }} bedrooms
Living space: {{ product.living_space }} m²
Plot: {{ product.plot_surface }} m²
Energy class:    {{ product.energy_class }}
Energy index: {{ product.energy_index }}

Characteristics

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact us
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Share:

Similar objects in the neighborhood