Available
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Photo’s
{{ product.images.length }}
Floorplan
{{ product.plans.length }}
360° photo’s {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Maps
All media

Apartment for sale Oude Baan 270 Maasmechelen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Available

Description

Ruim duplex appartement in Maasmechelen met centrale ligging!

Bent u op zoek naar het perfecte instapklare duplex appartement in Maasmechelen? Uw zoektocht eindigt hier! Dit prachtige appartement biedt niet alleen een uitstekende locatie dicht bij scholen, winkels en het openbaar vervoer, maar ook een comfortabel en ruim interieur dat u direct kunt betrekken.

Met een royale bewoonbare oppervlakte van maar liefst 120m2, is dit appartement ontworpen om aan al uw wensen te voldoen. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal met een gastentoilet, waardoor een gevoel van openheid en gastvrijheid wordt gecreëerd.

De L-vormige leefruimte stroomt naadloos over in de keuken met een ruime berging, perfect voor het organiseren van al uw culinaire benodigdheden. Maar het hoogtepunt van dit appartement is het grote terras aan de achterzijde, waar u kunt ontspannen en genieten van de buitenlucht in alle privacy.

Dit energiezuinige appartement beschikt ook over een modern aircosysteem in de leefruimte, waardoor het comfortabel is in alle seizoenen. Via de vaste trap in de leefruimte bereikt u het duplex gedeelte, met een ruime overloop die tal van mogelijkheden biedt voor uw creatieve inrichting.

Op deze verdieping vindt u twee gezellige slaapkamers en een badkamer voorzien van een bad, toilet en wasmeubel, waardoor dit appartement perfect is voor zowel individuen als gezinnen.

Handig is ook de garage aan de achterzijde van het gebouw, waardoor parkeren een moeiteloze ervaring wordt. Met gemeenschappelijke kosten van slechts 35 euro per maand, inclusief de blokpolis, geniet u van gemoedsrust en gedeelde verantwoordelijkheden.

Dus, als u op zoek bent naar een ruim appartement met een centrale ligging, zoek dan niet verder! Neem vandaag nog contact op met Carolien@jemar.be of bel 0484357067 voor een bezichtiging of meer informatie. Uw droomappartement wacht op u!
+ Read more
- Read less
Construction: {{ product.build_year }}
Construction: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Apartment , Penthouse
{{ product.rooms }} rooms
{{ product.bedrooms }} bedrooms
Living space: {{ product.living_space }} m²
Plot: {{ product.plot_surface }} m²
Energy class:    {{ product.energy_class }}
Energy index: {{ product.energy_index }}

Characteristics

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact us
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Share:

Similar objects in the neighborhood