Sold under reservation
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Photo’s
{{ product.images.length }}
Floorplan
{{ product.plans.length }}
360° photo’s {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Maps
All media

House for sale Paadweg 78 Hoensbroek

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Sold under reservation

Description

In de Hoensbroekse wijk "Mariarade" staat aan de Paadweg deze keurig verzorgde en op de begane grond uitgebouwde woning. De woning is gelegen in een geliefde woonomgeving Mariarade, op loopafstand van het centrum van Hoensbroek. Hier bevinden zich tal van voorzieningen, zoals winkels, scholen, en busverbindingen. De randweg met aansluitingen naar Heerlen en Sittard/Maastricht is eveneens binnen handbereik. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met HR beglazing en rolluiken. Op het dak zijn een 8 tal zonnepanelen (eigendom, 2022) geplaatst. Kortom een verzorgde en instapklare woning op loopafstand van voorzieningen.

Souterrain.
Via een keldertrap vanuit de woonkamer is de kelder te bereiken. Hier bevindt zich de aansluiting voor de wasapparatuur.

Begane grond.
Voortuin. Hal met (vernieuwde) meterkast, verdiepingstrap, ruime toiletruimte voorzien van zwevend toilet met fonteintje. Sfeervolle woonkamer met een open keuken gedeelte. De keukeninstallatie dateert van 2018 en is luxe van opzet en voorzien van (Bosch) inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, inductiekookplaat, combi-magentron/oven, koelkast en een afzuigkap. Vanuit de keuken doorloop naar een aangebouwd gedeelte van de begane grond. Hier bevindt zich de eetkamer met een schuifpui naar de achtertuin. Rechts van de eetkamer is de keurige badkamer voorzien van ligbad/douche-combinatie en wastafelmeubel. De vloeren in hal, woonkamer, keuken en eetkamer zijn voorzien van laminaatvloer.
De achtertuin is geheel betegeld en gesitueerd op het Zuid-Oosten. In de tuin bevindt zich een berging en is er een achteringang.

Eerste verdieping
Overloop met toegang naar 3 slaapkamers. De hoofdslaapkamer aan de achterzijde beschikt over een fraaie inloopkledingruimte. De vloeren zijn afgewerkt met laminaat.

Tweede verdieping
Vaste trap naar de zolder. Hier bevindt zich extra bergruimte en de combi cv installatie (Nefit, 2018, eigendom). Voor lichtinval zijn er 2 kleine velux dakramen

* energielabel C, naderhand zijn er in 2022 een 8 tal zonnepanelen geplaats met een opbrengst van circa 3100KwH per jaar.
* voorzien van dakisolatie, spouwmuurisolatie aan de voorzijde.
* voorzien van HR beglazing in kunststof kozijnen met rolluiken.
* gelegen nabij voorzieningen in een geliefde woonbuurt.
* verzorgde en instapklare woning

AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

ONTBINDING
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel circa 4 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 7 dagen na definitieve overeenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud.
+ Read more
- Read less
Construction: {{ product.build_year }}
Construction: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
House , Single-family house
{{ product.rooms }} rooms
{{ product.bedrooms }} bedrooms
Living space: {{ product.living_space }} m²
Plot: {{ product.plot_surface }} m²
Energy class:    {{ product.energy_class }}
Energy index: {{ product.energy_index }}

Characteristics

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact us
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Share:

Similar objects in the neighborhood