Available
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Photo’s
{{ product.images.length }}
Floorplan
{{ product.plans.length }}
360° photo’s {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Maps
All media

House for sale Larikstraat 6 Maasmechelen

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Available

Description

Charmante klassieke woning aan de bosrand in de Larikstraat, Maasmechelen.

Bent u op zoek naar een idyllische, klassieke vrijstaande woning aan de bosrand? Zoek niet verder! Deze prachtige woning, gelegen in de rustige en residentiële Larikstraat, biedt een unieke combinatie van comfort, rust en natuurlijke schoonheid.

Unieke Ligging
Deze woning ligt aan de rand van het bosrijke gebied Eisder Bosch, direct grenzend aan het groen en uitgestrekte natuurgebieden van Connecterra. Ondanks de rustige ligging, zijn verbindingswegen en de autostrade eenvoudig bereikbaar. Het huis bevindt zich in een doodlopende speelstraat, wat zorgt voor ultieme rust en enkel bestemmingsverkeer.

Ruimte en Comfort
Het perceel van maar liefst 11 are en 13 centiare herbergt een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 225 m². De woning is zorgvuldig onderhouden en verkeert in uitstekende staat, klaar om direct in te trekken.

Indeling
Bij aankomst betreedt u het volledig omheinde perceel via een poort die leidt naar de voordeur of de inpandige garage. De ruime inkomhal biedt toegang tot de leef- en eetruimte, die verbonden zijn door een splitlevel indeling, wat tal van indelingsmogelijkheden biedt. De solide eiken keuken is voorzien van een gezellige eethoek en geeft toegang tot de wasruimte, het toilet en het terras.

Betoverende Tuin
De charmante tuin, een absoluut pareltje, grenst direct aan het bosgebied. Hier kunt u dagelijks genieten van het gefluit van de vogels en het zachte geruis van de wind door de bomen. Een idyllische plek om tot rust te komen en te ontspannen.

Slaap- en Badkamers
Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers en een badkamer met bad, toilet en dubbel wasmeubel. Eén van de slaapkamers biedt toegang tot de ruime zolder via een vlizotrap, ideaal voor extra opslagruimte.

Kelder
Een groot pluspunt is de volledig onderkelderde woning, bereikbaar via de inkomhal of een aparte buitendeur. De kelder, met een hoog plafond, biedt volop ruimte voor een werkplaats of extra opslag.

Perfect voor natuurliefhebbers en gezinnen
Deze klassieke woning biedt niet alleen een verzorgde en comfortabele leefomgeving, maar ook een unieke ligging aan de bosrand. Perfect voor natuurliefhebbers en gezinnen die willen genieten van de rust en schoonheid van de natuur.

Contact
Voor meer informatie en een bezichtiging kunt u contact opnemen met Carolien via carolien@jemar.be of 0484 357 067. Mis deze unieke kans niet om uw droomhuis aan de bosrand te ontdekken!
+ Read more
- Read less
Construction: {{ product.build_year }}
Construction: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
House , Single-family house
{{ product.rooms }} rooms
{{ product.bedrooms }} bedrooms
Living space: {{ product.living_space }} m²
Plot: {{ product.plot_surface }} m²
Energy class:    {{ product.energy_class }}
Energy index: {{ product.energy_index }}

Characteristics

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact us
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Share:

Similar objects in the neighborhood