Available
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Photo’s
{{ product.images.length }}
Floorplan
{{ product.plans.length }}
360° photo’s {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Maps
All media

House for sale Zonnedauw 4 Ysselsteyn

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Available

Description

Een milieuvriendelijke en ecologisch verantwoord gebouwde levensloopbestendige woning, gelegen in het rustige dorp Ysselsteyn! Deze woning verkeert in de afbouwfase en kan binnen enkele maanden aan u worden opgeleverd.

Deze woning beschikt over een slaapkamer en badkamer op de begane grond wat het mogelijk maakt om hier levensloopbestendig te wonen. Geen seniorenwoning met een piepklein tuintje maar een volwaardige tweekapper op een fraai perceel van 302 m² met alle leef voorzieningen gelijkvloers. U bepaalt zelf hoe u uw tuin inricht dus keuze tussen onderhoudsarm of toch lekker wat tuinieren. Het kan hier beiden!

Ysselsteyn is een gezellig dorp, gelegen nabij natuurgebied de Peel en heeft alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand. Een supermarkt, restaurant, terrasjes, basisschool en kinderopvang, maar ook diverse sportverenigingen.
Wilt u een uitgebreider winkel- of restaurant aanbod dan bent u binnen een paar minuutjes in Venray of Deurne met een hoog voorzieningenniveau qua winkels, restaurants, cafeetjes en sport- en recreatieve voorzieningen.

Bijzonderheden:
- Gasloze woning
- Energielabel A+++
- Gebouwd van ecologisch hout
- Hoge isolatiewaardes met een Rc van 8 m².K/W (veel hoger dan de norm)
- Voorzien van 30 zonnepanelen (!)

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met toiletruimte en toegang tot de woonkamer, slaapkamer en inpandige berging.
De woonkamer is gelegen aan de achterzijde en kijkt via de grote achterpui heerlijk weg in de eigen tuin. De open keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en beide ruimtes hebben een prettige lichtinval. (let op: keukeninrichting is niet inbegrepen).

Vanuit de hal is de slaapkamer op de begane grond bereikbaar welke direct toegang heeft tot de ruime, volledig betegelde badkamer met wastafel, inloopdouche en toilet. Tevens is een gastentoilet aanwezig in de hal en is vanuit de hal de inpandige bergruimte bereikbaar welke tevens een directe ingang heeft vanaf de oprit van de woning.

Verdieping:
De verdieping is een open ruimte waar zich de witgoedaansluiting bevindt, alsmede de unit van de mechanische ventilatie en de omvormer van de zonnepanelen. Deze ruimte kan nog vrij worden ingedeeld met bijvoorbeeld een hobbyruimte of eventueel extra slaap-/logeerkamer. Een voorbeeld daarvan vind u bij de bijgevoegde plattegronden.

Tuin:
De achtertuin is gelegen op het noordoosten en biedt de mogelijkheid om naar hartenlust te tuinieren. De diepe achtertuin maakt dat u zich heerlijk kunt omringen met groen maar als u niet van tuinieren houdt en meer tijd over wilt houden om lekker buiten te zitten kunt u deze tuin uiteraard ook onderhoudsvriendelijk laten aanleggen. Ook dan biedt de grootte van de tuin u de nodige vrijheid om van het buitenleven te genieten.
+ Read more
- Read less
Construction: {{ product.build_year }}
Construction: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
House , Single-family house
{{ product.rooms }} rooms
{{ product.bedrooms }} bedrooms
Living space: {{ product.living_space }} m²
Plot: {{ product.plot_surface }} m²
Energy class:    {{ product.energy_class }}
Energy index: {{ product.energy_index }}

Characteristics

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact us
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Share: