{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Hoofdstraat 46 Hoensbroek

Omschrijving

Slimmer kopen.
Wij bieden deze woning aan met onze slimmer kopen formule.
Kopen zonder kosten.
Kopen zonder eigen vermogen.
Wij maken een eigen woning bereikbaar voor iedereen!
Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar.

Instapklare bovenwoning gelegen in het gezellige centrum van Hoensbroek, op loopafstand van alle voorname voorzieningen.

Indeling:

BEGANE GROND:
Entree met tegelvloer, meterkast en trapopgang naar de bovenwoning.

EERSTE VERDIEPING:
Via de hal met het toilet komt men binnen in de ruime woonkamer (ca. 10.93 X 6.36 m). Deze fraaie, lichte ruimte heeft een nette laminaatvloer, welke is doorgetrokken in de gehele woning en ramen met bijzondere glas-in-lood accenten. In de woonkamer is tevens de trap naar de tweede verdieping gelegen. De open keuken (ca. 3.45 X 3.45 m) met nette, houten afwerking is voorzien van de voornaamste apparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot de berging (ca. 3.45 X 1.60 m) met CV-opstelling en toegang tot het dakterras.

BUITEN:
Deze woning beschikt over een bijzonder ruim dakterras (ca. 15.36 X 9,03 m), echter dient dit nog verder afgewerkt te worden om als buitenruimte te kunnen worden gebruikt.

TWEEDE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot de slaapkamers welke allen voorzien van dezelfde laminaatvloer. Slaapkamer 1 (ca. 3.97 X 3.46 m) ligt aan de voorzijde en heeft een open doorgang tot een tweede slaapkamerruimte (ca. 4.56 X 3.95 m) met toegang tot de badkamer. Slaapkamer 2 (ca. 4.84 X 3.62 m) aan de achterzijde van de woning is voorzien van een balkon, inloopkast (ca. 2.08 X 2.08 m) en heeft toegang tot de badkamer. De badkamer (ca. 3.00 X 2.76 m) is deels betegeld en voorzien van een ligbad, toilet en wastafel. Slaapkamer 3 (ca. 3.97 X 2.43 m) ligt eveneens aan de achterzijde.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Maisonnette
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}