{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

In het geliefde complex Cortile, in het hart van het stadsdeel Ceramique ligt dit appartement van circa 80 m² met 2 slaapkamers en loggia op het zuiden met vrij uitzicht op het achtergelegen park.

LIGGING
Het appartement is gesitueerd in het prestigieuze gebied Ceramique op loopafstand van het historisch
centrum van Maastricht en het sfeervolle stadsdeel Wyck alwaar het centraal trein en busstation liggen. De bereikbaarheid met eigen vervoer is uitstekend. Zo ook de bereikbaarheid t.o.v. het MUMC+, UWC en de UM.

INDELING
Souterrain
- In het souterrain ligt de privé berging van circa 6 m².
- Parkeergarage met een vaste parkeerplaats.

Begane grond
- Gezamenlijke entree met bellentableau, video intercom installatie, brievenbussen, lift en trappenhuis.

Tweede verdieping
- Ontvangsthal met toegang tot de vertrekken.
- Woonkamer van ca. 36 m² inclusief de open keuken en toegang tot de op het zuiden gelegen loggia van ca. 9 m² voorzien van duurzame tegels en met vrij uitzicht over de fraaie binnentuin.
- De witte L-vormige keukenopstelling is o.a. voorzien van een keramische kookplaat, koelkast, combi magnetron en een afzuigkap.
- Vanuit de keuken is toegang tot de praktische berging van ca. 3 m² die voorzien is van identieke keukenkasten en werkblad. Tevens aansluitpunt voor wasmachine en droger.
- Twee slaapkamers van respectievelijk circa 15 m² en 11 m². De laatstgenoemde slaapkamer is voorzien van een door een interieurleverancier op gemaakte kasten/kledingwand.
- Betegelde toiletruimte met staand closet en fonteintje.
- Betegelde badkamer met ligbad, douche, geïntegreerd badkamermeubel en wastafel.

BIJZONDERHEDEN:
- Mooi appartement op een zeer centrale locatie om de hoek van het centraal station van Maastricht.
- Het appartement is vrijwel geheel voorzien van een lichte laminaatvloer en binnenscreens van Luxaflex.
- De muren en plafonds zijn voorzien van spuitwerk.
- Maandelijkse VvE bijdrage bedraagt € 118,22 en is o.a. inclusief opstal- brand- en glasverzekering, reservering groot onderhoud, onderhoud gemeenschappelijke ruimtes, kosten van de administrateur.
- De VvE bijdrage voor de parkeerplaats bedraagt maandelijks € 24,72.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat-koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

KOOPAKTE
De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM. De keuze van de notaris is voorbehouden aan verkoper.

TOELICHTINGSCLAUSULE NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

ONTBINDING
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel circa 4 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom/ bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze uiterlijk binnen 7 dagen na het verlopen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}