{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

In het prestigieuze Maastrichtse stadsdeel Céramique is, in het appartementencomplex "Maison Céramique" op de tweede verdieping, dit luxe afgewerkt appartement gelegen.
"Maison Céramique" - een ontwerp van de Luikenaar Charles Vandenhove - is statig gelegen aan de zuidelijkste kant van de Avenue Ceramique, recht tegenover het Bonnefantenmuseum en de Wiebengahal. De gebogen gevels van "Maison Céramique" zijn een subtiele verwijzing naar het betonnen schaaldak van deze Wiebengahal.

De entree van de appartementen ligt aan de achterzijde aan een fraai binnenplein. Bewoners en hun bezoekers worden via bijzondere glazen liften naar de hoger gelegen verdiepingen gebracht. Door de glazen liftschacht heen zijn de neon kunstwerken van kunstenaar Claude Leveque prachtig zichtbaar.

Door de aansluiting op het monumentale stadsdeel "Wyck" is dit appartement zeer centraal gelegen ten opzichte van zowel de winkelvoorzieningen in "Wyck" als het stadscentrum van Maastricht. Via de "Hoeg Brök" is het nog geen 5 minuten lopen naar het stadspark en het Onze Lieve Vrouwenplein.


INDELING:

Souterrain:
Privéparkeerplaats in de afgesloten en beveiligde parkeergarage alwaar tevens een gemeenschappelijke fietsenkelder en individuele berging (3.23 x 2.16).

Begane grond:
Gemeenschappelijke entree met representatieve en fraai gestyleerde hal voorzien van postbussen, video/intercominstallatie, dubbele lift en trappenhuis.

Tweede verdieping:
Middels de inpandige corridor toegang tot het appartement (gelegen aan de Avenue Ceramique zijde).
Hal met garderobekast en betegelde toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje.
Inpandige berging (1.64 x 0.90) met aansluitpunt voor wasautomaat.

Fraaie woonkamer met halfronde erker en toegang tot loggia/terras met zonwering, alwaar zicht over de Avenue Ceramique en de "Wiebengahal"; tevens toegang tot een balkon.
Open keuken met apparatenwand en kookeiland, voorzien van een granieten werkblad en apparatuur, te weten: 4-pits inductiekookplaat, rvs-afzuigkap, vaatwasser, twee koelkasten, koffiemachine, combi-stoomoven en warmhoudlade.
De totale oppervlakte van de woonkamer en keuken bedraagt ca. 51 m²

Slaapkamer 1 (5.47 x 5.26 m) met halfronde erker, kastenwand en toegang tot balkon.
Slaapkamer 2 (3.31 x 2.47 m) met toegang tot loggia/terras.

Volledig betegelde badkamer (4.06 x 2.58 m) voorzien van ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel, wandcloset, bergkasten en designradiator.

Tweetal balkons en loggia/terras aan de Avenue Céramique (W-ligging) met een totale oppervlakte van ca. 17 m².

BIJZONDERHEDEN:
- het gehele appartement is voorzien van FineLine parketvloer en op maat gemaakte inbouw- en opbouwkasten;
- volledig voorzien van vloerverwarming welke per vertrek instelbaar is;
- optimale isolatie in combinatie met WTW/balansventilatie
- de ronde erkerramen worden beschermd door houten vouwluiken;
- maandelijkse bijdrage servicekosten VvE ca. € 145,00 (appartement) en ca. € 25,00 (parkeerplaats);

Het onderstaande is van toepassing op de informatiebrochure die u thans bekijkt. U stemt in met deze disclaimer.
1. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
2. De koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige (aankoop-)keuring te (laten) verrichten en/of adviseur in te schakelen om zodoende een goed inzicht te verkrijgen in de actuele onderhoudstoestand van de onroerende zaak
3. Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening:
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend, ook wel “schriftelijkheidsvereiste” genoemd. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een “ondertekende koopovereenkomst”.
4. De content is door ons en eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch we aanvaarden geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
5. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief en zijn gebaseerd op de meetmethode van de NVM, een afgeleide van de NEN2580.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}