{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

DEZE WONING WORDT U AANGEBODEN DOOR TIJS & CYRIL MAKELAARDIJ

Dit unieke penthouse, midden in het historische centrum van Maastricht, heeft een dubbele entree waardoor je gasten kunt ontvangen met het comfort van wederzijdse privacy.
Het penthouse heeft vele karakteristieke details en is recentelijk met gevoel voor design getransformeerd in een uniek object.
Er zijn onder andere twee woonkamers, twee keukens, twee dakterrassen, drie slaapkamers en twee badkamers.
De hoogwaardige luxe afwerking en de fantastische sfeer maken dit penthouse tot een one-of-a-kind.

De linker deur aan de voorzijde geeft toegang tot de privéhal met de prachtige trap naar de tweede verdieping.

De brede toegangsdeur aan de rechterzijde geeft de mogelijkheid om met de trap of de lift het penthouse te bereiken. Hiermee is het mogelijk om zelf een deel van het appartement te bewonen en gasten hun ‘eigen’ entree ter beschikking te stellen.

Tweede verdieping:
Het penthouse heeft een ruime privéhal, verdeeld over twee niveaus. Vanuit de hal zijn het dakterras van meer dan 30m2 en de eerste woon-/eetkamer te bereiken. Dit is een plek om gasten te ontvangen aan de hoge tafel waar zij de unieke ambiance van dit penthouse kunnen ervaren.
De pellet kachel voor een aangenaam binnenklimaat.
De schuifpui in de woon-eetkamer geeft toegang tot een tweede dakterras, een plek waar je in de zon en uit de wind kunt zitten. De houten vloer en de gemetselde muren aan drie zijden geven het dakterras een geheel eigen sfeer.
Dankzij de slaapkamer, badkamer en de separate toiletruimte op deze verdieping kun je hier gasten ontvangen, met de mogelijkheid om hun gebruik te laten maken van de woon-/eetkamer met kookfaciliteit. De slaapkamer grenst aan het tweede dakterras en de badkamer is ingedeeld met een ruime douche en een brede wastafel.
In de hoek van de eetkamer is de toegang tot de woonkeuken, voorzien van een schuin dakvlak aan de achterzijde met de deur naar het grote dakterras. De keuken heeft een luxe opstelling met alle denkbare inbouwapparatuur en een eetbar. Het contrast tussen de oude draagbalken en de moderne gietvloer is gedurfd en naar onze mening zeer geslaagd.
In de hoek van de keuken zijn het gastentoilet, de design trap naar de derde verdieping en een interne trap naar de begane grond. Het fijne stucwerk in de keuken vormt een stijlvolle combinatie met de gerestaureerde muur waar een vlaggenmast de functie van trapleuning heeft gekregen.
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer aan de voorzijde. Deze royale leefruimte heeft veel lichtinval door de ramen aan de voorzijde en er is een deur naar het tweede dakterras. De ruimte is ingedeeld met een zithoek en een plek om te musiceren. Karakter is gecombineerd met design en de pellet kachel straalt een aangename warmte uit.
Het dakterras is ruim genoeg voor een 6-persoons eettafel, een barbecue en twee grote plantenbakken. Geniet van de rust, de zon en de ruimte… je vergeet bijna dat je midden in het centrum verblijft.

Derde verdieping:
Via een trap in de keuken is de overloop op de derde verdieping te bereiken.
Aan de rechterzijde is een grote masterbedroom met twee dakkapellen aan de achterzijde en magnifiek uitzicht op de houten dakconstructie die het dak al vele jaren draagt. Deze kamer is meer dan 40m2 groot en heeft een vrijstaand duo-ligbad waardoor je de beleving hebt van een vijfsterrenhotel.
De tweede slaapkamer maakt je nieuwsgierig. Prominent in deze ruimte is een houten trap die toegang geeft tot een knusse slaapzolder, ingericht als plek voor twee personen.
De badkamer is vanaf de overloop te bereiken en heeft een grote inloopdouche met stortdouche, een toilet en een wastafel. Dankzij het grote dakraam aan de achterzijde is er veel lichtinval en ervaar je volledige privacy.

Algemeen:
Bouwjaar oorspronkelijk 1875, gerenoveerd vanaf 2018.
Gebruiksoppervlakte wonen: 335 m2, inhoud: circa 735m3.
Isolatie dakisolatie, dubbele beglazing
Kozijnen hardhout
Verwarming twee paletkachels
Bijzonderheden intercom met camerasysteem
beschermd monument als bedoeld in gemeentewet
liftinstallatie
twee parkeerplaatsen te huur.
Aanvaarding: in overleg.

Wilt u sportief en lekker bezig zijn dat kan omdat het aan de achterzijde van dit Penthouse het Squashcentrum Maastricht en de Sportclub / Gym is gelegen.
De hoogwaardige afwerking, de zeer luxe afwerking en de fantastische sfeer maken dit appartement tot een one-of-a-kind.


Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”).
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 3 dagen ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}