Onder bod
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Nassaustate 7 Roermond

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Onder bod

Omschrijving

Een unieke kans om te genieten van centraal wonen met een schitterend uitzicht, in deze lichte corridorflat. Het appartement is gelegen op de tweede van acht woonlagen en beschikt over een balkon met zicht op de Maasnielderbeek.

Het appartement kenmerkt zich door de grote hoeveelheid lichttoetreding in de woonkamer. Een gevolg van de hoekligging waardoor er zich aan twee zijdes van de woonkamer ramen bevinden. Daarbij is de woning uitgerust met een open keuken, 2 slaapkamers en een ruime badkamer.

Dit energiezuinige appartement uit 1999, is voorzien van energielabel B.

Mis deze kans niet en plan vandaag nog een bezichtiging voor dit centraal gelegen appartement!

Binnenkomst:
Je komt binnen in een ruime centrale entree waar de brievenbussen en het bellentableau zich bevinden. De corridorflat is uitgerust met een lift die je snel naar de 2e woonlaag brengt. Daar treft u dit hoek-appartement.

Appartement:
De entree met meterkast en toiletruimte geeft toegang tot alle ruimtes die het appartement te bieden heeft. In de ruime, lichte woonkamer is voldoende ruimte voor een comfortabele zit-en eethoek. De balkondeur geeft toegang tot het overdekte balkon gelegen op het zuidoosten. Het balkon is met bijna 10 m². zodanig ruim dat hier eenvoudig met een gezelschap van een lekker hapje of drankje genoten kan worden.

De open keuken is voorzien van een eenvoudig keukenblok. Achter de keuken bevindt zich nog een handige berging waar tevens de cv combiketel en mechanische ventilatie unit zijn opgesteld.
De badkamer is halfhoog betegeld en voorzien van een douche(cabine) en wastafel. Ook de aansluitingen voor wasmachine en droger zijn te vinden op de badkamer.
Verder beschikt het appartement over twee lichte slaapkamers met oppervlaktes van 13 m² en 7,5 m².


Daarnaast biedt het appartement een eigen berging op de begane grond. Een ruimte die perfect is voor het veilig opbergen van bijvoorbeeld een fiets of andere spullen die niet dagelijks nodig zijn.
Ook is er een doorgang naar de parkeergarage waar eventueel een parkeerplaats gehuurd kan worden (mits voorradig).

Locatie
Maasniel is een charmante wijk in Roermond en voorzien van veel voorzieningen op loopafstand, zoals o.a zwembad de Roerdomp. De locatie is gelegen aan het park de Maasnielderbeek, ideaal voor ontspannende wandelingen direct vanuit de voordeur. Als bewoner profiteert u van de nabijheid van het uitgebreide aanbod aan voorzieningen op loopafstand. Diverse zorginstellingen liggen op loopafstand, net als de supermarkt en onderwijs instellingen. Dit als geheel maakt de wijk bruisend en levendig.

De bereikbaarheid van het appartement is uitstekend. Het NS-station en de A73 zijn binnen 5 minuten te bereiken. Een bushalte ligt letterlijk voor de deur.

Bovendien ligt het bruisende centrum van Roermond op slechts 5 minuten fietsafstand van de woning. Dit alles maakt dat dit de perfecte locatie is voor starters maar ook geschikt voor zelfstandige senioren.

Het appartement heeft een definitief energielabel, te weten B. Dit verloopt op 30-09-2029.
Het gebouw telt acht woonlagen met ieder vier appartement. Je deelt de etage dus met slechts drie andere bewoners.
Het geheel bestaat uit een complex van totaal 5 woongebouwen met daarbeneden een grote parkeerkelder waar zich ook de individuele bergingen bevinden.
De ruimte tussen de gebouwen is groen en parkachtig aangelegd.


Disclaimer:
AANSPRAKELIJKHEID
Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

ONTBINDING
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel circa 4 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

ZEKERHEIDSSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 7 dagen na definitieve overeenkomst bij de desbetreffende notaris te deponeren.

ONDERZOEKSPLICHT VAN DE KOPER
Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Portiekflat
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen:

Soortgelijke objecten in de buurt