Verkocht
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Foto’s
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Appartement te koop Eisenhowerstraat 453 Sittard

€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }}
Verkocht

Omschrijving

Nabij Sittard centrum met al haar voorzieningen gelegen; het ruim appartement met o.a. woonkamer/keuken (ca. 38m2), 3 slaapkamers, balkon, lift, privé-berging en eigen parkeerplaats.

Indeling

Begane grond: Gezamenlijke entree met brievenbussen en videofooninstallatie. Trappenhuis en dubbele liftinstallatie. Privé-parkeerplaats (met beugel).

Vijfde verdieping: Apart gelegen berging aan galerij. Privé-entree, hal, meterkast. Geheel betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje, muurkast; geheel betegelde badkamerruimte (ca. 4m2) met ligbad-/douchecombinatie in hoekopstelling, badmeubel/vaste wastafel en inbouwspots. Muurkast met de witgoedaansluiting. Slaapkamer 1 (ca. 12m2), slaapkamer 2 (ca. 9m2), slaapkamer 3 (ca. 9m2); woonkamer (ca. 27m2) met toegang naar het overdekte balkon (ca.10m2). Semi-open keuken (ca. 11m2) met rechte keukenopstelling en apparatuur t.w. een gaskookplaat, oven en koelkast.

Bijzonderheden: Dit ruime appartement (vijfde verdieping) is nabij Sittard centrum, openbaar vervoer (trein, bus), uitvalswegen, scholen en horeca gelegen. Dit object beschikt over een ruime woonkamer/keuken (totaal ca. 38m2) en maar liefst 3 slaapkamers. Het appartement is per lift of trappenhuis te bereiken. De ligging van de privé-berging (ca. 5m2) op dezelfde woonlaag is bijzonder handig. Dat geldt zeker ook voor de eigen privé-parkeerplaats. De kozijnen zijn van hout en deels voorzien van isolerende beglazing. De bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 191,98 per maand (inclusief het voorschot verwarming). De keuken beschikt over een huurgeiser.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Appartement , Galerijflat
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel:    {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}
Delen: