{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
{{ product.status }}
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media
{{ product.title }}

Omschrijving

Bovenwoning met 3 mogelijk 4 slaapkamers, ruime kelder, badkamer, doorzonwoonkamer met eetkamer en een dakterras. De woning is voorzien van kunststof en houten kozijnen met dubbelglas. De bovenwoning is gelegen op een toplocatie in de binnenstad van Venlo met winkelvoorzieningen en het station op loopafstand. De uitvalswegen de A73 en A67 zijn op enkele autominuten te bereiken.

Indeling:

Kelder:
Ruime provisiekelder welke ook dienst kan doen als wijnkelder (ca. 11 m2).

Begane grond:
Vanuit de Jodenstraat is de entree van de bovenwoning te bereiken. De hal is voorzien van een tegelvloer en geeft toegang tot de kelder/meterkast en trapopgang.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot het toilet, de woonkamer en de vaste trap naar de 2e verdieping. Het toilet is geheel betegeld en voorzien van een fonteintje en zwevend closet. De ruime doorzonwoonkamer (ca. 51m2) is voorzien van een gezellige houthaard en schouw met houten elementen. Vanuit de woonkamer is er aan de voorzijde fraai uitzicht op de winkelstraat, het raam aan de voorzijde is tevens voorzien van een elektrisch te bedienen zonnescherm. De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd waardoor er een ruime eetruimte ontstaat, de eetruimte geeft toegang tot de keuken. De aanbouw is tevens ook voorzien van een elektrisch te bedienen zonnescherm. De keuken (ca. 8m2) is ingericht met een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasser, diepvriest, koelkast, spoelbak en geeft toegang het dakterras. Achter in de keuken zijn de witgoedopstellingen gesitueerd, tevens is er ook nog plek voor een extra koelkast/diepvries en een loopdeur naar het dakterras.

2e verdieping:
Vanuit de overloop is er toegang tot 3 slaapkamers (ca. 5m2, ca. 13m2 en ca. 14m2), badkamer en de vaste trap naar de zolder. De gehele verdieping is voorzien van vloerbedekking. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van 2 muurkasten en rolluiken, 1 slaapkamer aan de voorzijde is voorzien van 2 muurkasten en 2 dakkapellen. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een zitbad met douchefaciliteit, zwevend closet, radiator, badkamer meubel, wastafel en een loopdeur naar het ruime dakterras.

3e verdieping:
De voorzolder is voorzien van de Cv-installatie en een dakraam. Met een kleine aanpassing is de ruimte te gebruiken als 4e slaapkamer.

Dakterras:
Het dakterras is vanuit de badkamer te betreden en op het Zuidwesten gelegen.

Algemeen:
Bouwjaar 1969, inhoud ca. 415m3, woonoppervlakte ca. 122m2. De Cv-installatie is van het bouwjaar 2012. De bovenwoning is deels voorzien van rolluiken, houten en kunststof kozijnen en geheel voorzien van dubbele beglazing. De bovenwoning is gelegen op een toplocatie in de binnenstad van Venlo met winkelvoorzieningen en het station op loopafstand. De uitvalswegen de A73 en A67 zijn op enkele autominuten te bereiken.

Vraagprijs € 275.000,- k.k.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ group.name }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
...
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}