{{ slide+1 }} / {{ product.images.length }}
Beschikbaar
€ {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_condition) }} Prijs op aanvraag
€ {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag € {{ product.price_rental.replace(/\B(?=(\d{4})+(?!\d))/g, ".") }} {{ __(product.price_rental_condition) }} Prijs op aanvraag
Foto's
{{ product.images.length }}
Plattegrond
{{ product.plans.length }}
360° foto's {{ product.panoramas.length }}
Video’s {{ product.videos.length }}
Kaarten
Alle media

Bouwgrond te koop Karreweg-noord 17 A Kessel

Omschrijving

Zeer ruime bouwkavel van 3.155 m² gelegen aan de rand van het Maasdorp Kessel. Vanuit de achterzijde van de bouwkavel heeft u prachtig uitzicht op De Maas! De bouwkavel is gelegen aan een doodlopende weg (zijarm van de Karreweg-Noord), waaraan nog 2 andere woningen zijn gelegen. Er is reeds een vergunning afgegeven voor de bouw van een vrijstaand landhuis. Uiteraard bent u echter vrij om een woning naar eigen ontwerp te bouwen!

Algemeen
Perceeloppervlakte: 3.155 m²
Aanvaarding: in overleg

Omschrijving
Het grondwerk van het bouwperceel is thans al zo aangelegd dat woning (geheel onderkelderd) kan worden gebouwd. Het perceel is zo gelegen dat de Maas zichtbaar is over de veel lager gelegen woningen gelegen aan de Haagweg.
De inhoud van de te bouwen woning moet ten minste 250 m³ en mag maximaal 650 m³ zijn. De goot- en bouwhoogte van het hoofdgebouw bedragen respectievelijk maximaal 7 en 11 meter.

Bouwvergunning landhuis:

Souterrain
Souterrain (12.80 m x 11.90 m) met buitendeur, portaal met trap naar begane grond, vanaf souterrain met trap naar dakterras.

Begane grond
Grote L-vormige woonkamer met gedeeltelijk een open keuken, aparte eetkamer, ruime T-vormige hal/entree met dubbele voordeur met klassieke overkapping, tuindeuren naar terras en een loopdeur naar het dakterras, toiletruimte, bergkast, ruime slaapkamer met openslaande tuindeuren naar terras en een ruime badkamer welke ook vanuit de slaapkamer te bereiken is.

Eerste verdieping
Overloop, slaapkamer met dakkapel, slaapkamer, slaapkamer, hobbykamer en een badkamer.

Bestemmingsplan
Het object is gelegen in het bestemmingsplan ‘Kernen Kessel en Kessel-Eik’ van de gemeente Peel en Maas. Binnen dit bestemmingsplan heeft het object momenteel de bestemming ‘Wonen’.
De bijbehorende voorschriften zijn op kantoor aanwezig en worden op eerste verzoek aan u toegezonden.

Ligging
De bouwkavel is gelegen in Kessel. Kessel is onderdeel van de gemeente Peel en Maas. Zo zijn er voorzieningen zoals scholen en winkels. De Maas, De Peel en De Heldense Bossen zijn op korte afstand gelegen. Uitvalswegen als de A2, A67 en A73 zijn eenvoudig en snel bereikbaar. Hierdoor bent u binnen afzienbare tijd in de nabij gelegen grotere steden, waaronder Eindhoven, Venlo, Weert en Roermond.
+ Lees meer
- Lees minder
Bouw: {{ product.build_year }}
Bouw: {{ product.build_period.start }} - {{ product.build_period.end }}
Bouwgrond
{{ product.rooms }} Kamers
{{ product.bedrooms }} Slaapkamers
Woonruimte: {{ product.living_space }} m²
Perceel: {{ product.plot_surface }} m²
Energielabel: {{ product.energy_class }}
Energie index: {{ product.energy_index }}

Kenmerken

{{ field.label }}
{{ field.value }}

{{ field.label }}
{{ field.value }}
{{ product.company.name }}
Contact opnemen
{{ product.company.phone.replace('-', ' ').substr(0, 7) }}...
{{ product.company.phone.replace('-', ' ') }}